Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bento mariano Songtekst: com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bento mariano - com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bento mariano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bento mariano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals com você .

Origineel

O sonho não passou. Sem você a vida não tem graça. É só chamar que eu vou. Desejo ardente, coração em brasa. Quero tanto encontrar você. Pra poder dizer. Com você, eu sou mais feliz bis. O seu amor é tudo que eu quis. Solo. Quero tanto encontrar você. Pra poder dizer. Com você, eu sou mais feliz bis. O seu amor é tudo que eu quis. Sei que tudo isso vai passar. A distância não vai impedir. Vou prá sempre te amar e não vou deixar você partir. Com você, eu sou mais feliz bis. O seu amor é tudo que eu quis

 

Vertaling

De droom is niet voorbij. Zonder jou is het leven niet leuk. Bel me en ik zal gaan. Verlangen brandt, hart in brand. Ik wil je zo graag vinden Prader dizer. Met jou, ben ik gelukkiger, encore. Jouw liefde is alles wat ik wilde. Solo. Ik wil je zo graag ontmoeten. Dus ik kan zeggen. Met jou, ben ik gelukkiger, encore. Jouw liefde is alles wat ik ooit wilde. Ik weet dat dit allemaal voorbij zal gaan. De afstand zal het niet tegenhouden. Ik zal altijd van je houden en je niet laten gaan. Met jou, ben ik gelukkiger bis. Jouw liefde is alles wat ik wilde