Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berger michel Songtekst: ego trip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berger michel - ego trip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ego trip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berger michel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berger michel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ego trip .

Origineel

On n'a qu'une vie pourquoi la partager Pourquoi vivre deux si c'est pour vivre moiti Faut pas mlanger l'amour et la piti Quand on est malheureux On l'est bien plus deux On n'arrive jamais s'aimer Sans s'marcher sur les pieds Ego trip Toi tu fais ton ego trip Ego trip Moi je fais mon ego trip On n'aime que soi-mme Comment veux-tu qu'on s'aime? Ego trip Chacun fait son Ego trip Ego trip Moi j'suis avec toi parce que tu m'fais du bien Toi tu t'sers de moi pour arriver tes fins Faut pas mlanger l'amour et le mtier On fait tout c'qu'on peut pour pouvoir se rendre heureux Oui, mais on n'est jamais content Tous les deux en mme temps Refrain

 

Vertaling

We hebben maar één leven waarom het delen Ik weet niet wat ik er aan moet doen, maar ik weet zeker dat het een goed idee is Ik laat je niet in de steek, ik laat je niet in de steek Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet wat ik moet doen. Je doet je egotrip Ego trip Ik ben bezig met mijn egotrip Je houdt alleen van jezelf Hoe wil je dat we van elkaar houden? Ego trip Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ego trip Ik ben bij je omdat je me een goed gevoel geeft Je gebruikt me om te krijgen wat je wilt. Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik ben niet zeker Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet zeker of ik ooit nog gelukkig zal zijn. Ik weet niet zeker of ik gelijk heb of niet. Refrein