Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berman Songtekst: stay with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berman - stay with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay with me .

Origineel

Looked at the clouds today Everyone will fall someday Just like the dust will fade Six feet deep in front of me I wanna run away, seize the day Not a sound or word to say Dreaming never felt this way Nothing short of apathy Speak to me forever Because Your voice is so pleasant Stay with me forever Because Your face is so present stared in the Son today Everything has turned to gray Let go of all my pain Soon enough I'll feel the rain I wanna run away, seize the day Not a sound or word to say Dreaming never felt this way All alone in apathy

 

Vertaling

Ik keek vandaag naar de wolken. Iedereen zal op een dag vallen Net zoals het stof zal vervagen Zes voet diep voor me Ik wil wegrennen, de dag grijpen Geen geluid of woord te zeggen Dromen voelde nooit zo Niets dan apathie Spreek voor altijd tot mij Omdat je stem zo aangenaam is Blijf voor altijd bij me Omdat Uw gezicht zo aanwezig is in de Zoon gestaard vandaag Alles is grijs geworden Laat al mijn pijn los Snel genoeg zal ik de regen voelen Ik wil wegrennen, de dag grijpen Geen geluid of woord te zeggen Dromen voelde nooit zo Helemaal alleen in apathie