Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berry john Songtekst: eternally

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berry john - eternally ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eternally? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berry john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berry john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eternally .

Origineel

Girl what you doing to me I want done eternally Nothing else matters you're all that I want all that I'll ever need Just one kiss just one look and I knew the meaning of love Just one night lost in your eyes and I saw the heavens above Where I stop baby you begin like a circle that never ends Girl what you doing to me... I'm gonna love you I'm gonna need you over and over again Every day every night over and over again Till there ain't no sun to shine till the end of time you will be mine yeah Girl what you doing to me... All that I ever dreamed of Hoped for prayed to God that you'd find my door And opened up my heart to yours Girl what you doing to me...

 

Vertaling

Meisje wat je met me doet wil ik voor eeuwig Niets anders doet er toe jij bent alles wat ik wil alles wat ik ooit nodig zal hebben Slechts één kus, één blik en ik wist wat liefde betekende Slechts één nacht verloren in jouw ogen en ik zag de hemel daarboven Waar ik stop baby begin jij als een cirkel die nooit eindigt Meisje wat doe je met me... Ik ga van je houden ik ga je steeds weer nodig hebben Every day every night over and over again Till there ain't no sun to shine till the end of time you will be mine yeah Meisje wat doe je met me... Alles waar ik ooit van gedroomd heb Hoopte voor bad tot God dat je mijn deur zou vinden En mijn hart opende voor het jouwe Meisje wat doe je met me...