Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berry john Songtekst: he makes me want her again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berry john - he makes me want her again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he makes me want her again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berry john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berry john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he makes me want her again .

Origineel

There is something in her smile everyone loves so much No matter what she wears she looks like a million bucks The woman's so graceful so much in love he makes me want her again She's made it all work out the way it was meant to be The trouble with doin' that is not doin'that with me He makes her happy he makes her whole and he makes me want her again Whatever he's made of makes her so sure Cause he makes the dream I had for us come true for her She's such a perfect mom the boy's almost half her size He thinks he looks like her but I know he's got my eyes He is an angel but he breaks my heart cause he makes me want her again Whatever he's made of... He makes her happy he breaks my heart he makes me want her again.

 

Vertaling

Er is iets in haar lach waar iedereen zo van houdt Het maakt niet uit wat ze draagt ze ziet eruit als een miljoen dollar De vrouw is zo gracieus zo verliefd hij maakt dat ik haar weer wil Ze heeft het allemaal laten werken zoals het bedoeld was te zijn Het probleem met dat te doen is niet dat te doen met mij Hij maakt haar gelukkig, hij maakt haar compleet en hij maakt dat ik haar weer wil Waar hij ook van gemaakt is, maakt haar zo zeker Want hij laat de droom die ik voor ons had voor haar uitkomen Ze is zo'n perfecte moeder, de jongen is bijna half zo groot als zij Hij denkt dat hij op haar lijkt maar ik weet dat hij mijn ogen heeft Hij is een engel maar hij breekt mijn hart want hij laat me haar weer willen Waar hij ook van gemaakt is... Hij maakt haar gelukkig hij breekt mijn hart hij maakt dat ik weer naar haar verlang.