Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berurier noir Songtekst: vivre libre ou mourir

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berurier noir - vivre libre ou mourir ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vivre libre ou mourir? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berurier noir! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berurier noir en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vivre libre ou mourir .

Origineel

A l'ge de 12 ans Ils t'ont qualifi D'enfant dlinquant, Petit meurtrier Et 14 ans De psychopathe grave Et d'adolescent irrcuprable Et a 17 ans T'tais alcoolique, En camp d'redress'ment Et les coups de triques Et 18 ans Tu as fait l'arme, Chez les delinquants Tu as desert! Service militaire, Camp disciplinaire, Prison psychiatrique Orange mcanique A l'ge de 20 ans T'es d'venu violent T'as pris les devants Il y a eu du sang! Ils t'ont envoy Au pnitencier Au lieu d't'couter Au lieu de t'aider Quand tu sortiras Y'aura rien pour toi Tu recommenceras, Car telle est la loi Et quel futur? Pour les petits durs Et quel futur? Entre 4 murs Et quelle socit? Pour les enrags Et quelle socit? Pour les gueules casses Et quelle socit? Pour les ttes brles, Pour les agits, Pour les pieds nickels? Et quelle socit? Pour les Bruriers, Pour les dfoncs, Pour les dtraqus?

 

Vertaling

Op de leeftijd van 12 Ze noemden je Ik laat je niet gaan, Je bent een kleine moordenaar En 14 jaar oud Een serieuze psychopaat En een tiener die niet te stoppen is En op 17 jarige leeftijd Je bent een alcoholist, Ik weet niet zeker wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. En 18 jaar oud Jij bent degene die het pistool heeft, Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Je bent gedeserteerd! Je bent een geweldige kerel, je bent een geweldige kerel, je bent een geweldige kerel Tuchtkamp, Psychiatrische gevangenis Mechanisch oranje Op de leeftijd van 20 Ik heb in het geweld gezeten Ik laat je niet in de steek. Er was bloed! Ik laat je niet gaan. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Ik laat je niet in de steek. Als je eruit komt Ik weet niet wat ik met je aan moet. Je begint opnieuw, Want dat is de wet En welke toekomst? Voor de stoere jongens En welke toekomst? Binnen vier muren En welke maatschappij? Voor de rabiate En welke maatschappij? Voor de gebrokenen En welke maatschappij? Voor alle gebrokenen, Voor de opgewondenen, En wat voor soort samenleving is het? En welke maatschappij? Ik weet niet zeker wat ik er aan moet doen, Voor de duivel zijn eigen bestwil, Ik weet niet zeker wat ik er aan moet doen.