Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: berzerker Songtekst: follow me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: berzerker - follow me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van berzerker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van berzerker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me .

Origineel

Always wanting but never learning Submit to your plans for my waking life To be one with the world I cannot grasp It's beyond me Sterile life with a forceful nature Many times I have seen this before What more could you possibly fail at Is it just you? My life'd taken from me, to follow your lead so blindly Submit submit your wasting your life You dumped on me, the last blame I'll take betrayal, betrayer You'll burn in the pits of hell I ask for nothing but what I expect from myself Suppress that feeling, I'll watch you die With no drive and hope no motivation running through your veins Push me closer, push me closer Frightened that I will one day awake an see I'm just like you It's getting closer, getting closer Mad at the world for bringing you down Never giving reasons why done can be found Could have been a leader could have been a someone Could have been should have been you could of proved me wrong Mad at the world for bringing you down Never giving reasons why done can be found Could have been a leader could have been a someone Could have been should have been you could of proved me wrong It's beyond me Always wanting but never learning Submit to your plans for my waking life To be one with the world I cannot grasp It's beyond me Sterile life with a forceful nature Many times I have seen this before What more could you possibly fail at Is it just you? My life'd taken from me, to follow your lead so blindly Submit submit your wasting your life You dumped on me, the last blame I'll take betrayal, betrayer

 

Vertaling

Altijd willen maar nooit leren Me overgeven aan jouw plannen voor mijn wakend leven Om één te zijn met de wereld die ik niet kan bevatten Het gaat me te boven Steriel leven met een krachtige natuur Vele malen heb ik dit eerder gezien Waarin kun je nog meer falen? Ben jij het alleen? Mijn leven is me afgenomen, om je zo blindelings te volgen Geef toe aan je verspilling van je leven Je hebt me gedumpt, de laatste schuld die ik neem is verraad, verrader Je zult branden in de krochten van de hel Ik vraag niets anders dan wat ik van mezelf verwacht Onderdruk dat gevoel, ik zal je zien sterven Zonder drang en hoop, zonder motivatie die door je aderen stroomt Duw me dichter, duw me dichter Bang dat ik op een dag wakker word en zie dat ik net als jij ben Het komt dichterbij, het komt dichterbij Boos op de wereld omdat ze je naar beneden haalt Nooit redenen geven waarom gedaan kan worden Kon een leider zijn geweest kon een iemand zijn geweest Je had het moeten zijn, je had mijn ongelijk kunnen bewijzen. Gek op de wereld om je neer te halen Nooit redenen geven waarom gedaan kan worden gevonden Had een leider kunnen zijn, had iemand kunnen zijn Had je moeten zijn, had je mijn ongelijk kunnen bewijzen Het gaat me te boven Altijd willen maar nooit leren Me overgeven aan jouw plannen voor mijn wakend leven Om één te zijn met de wereld die ik niet kan bevatten Het gaat me te boven Steriel leven met een krachtige natuur Vele malen heb ik dit eerder gezien Waarin kun je nog meer falen? Ben jij het alleen? Mijn leven is me afgenomen, om je zo blindelings te volgen Geef toe aan je verspilling van je leven Je hebt me gedumpt, de laatste schuld die ik neem is verraad, verrader