Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bessie smith Songtekst: money blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bessie smith - money blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bessie smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bessie smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money blues .

Origineel

Daddy, I need money now All day long I hear that song Oh, I'm pretty sure for that I go wrong Fast as I can lend it, how you like to spend it It just appears somehow I've got the money, you've got champagne If you don't stop spending, I'll go insane I need money, give it to your honey Daddy, I need money now Daddy, I need money now Daddy, I need money, give it to your honey Daddy, I need money now All day long I hear that song Oh, I'm pretty sure for if I go wrong Fast as I can lend it, how you like to spend it It just appears somehow I've got the money, you like champagne If you don't stop spending, I'll go insane Daddy, I need money, give it to your honey Daddy, I need money now Oh, yeah, yeah, yeah, daddy, I need money now

 

Vertaling

Papa, ik heb nu geld nodig De hele dag door hoor ik dat liedje Oh, ik ben er vrij zeker van dat ik daarvoor de fout in ga Zo snel als ik het kan lenen, hoe je het graag uitgeeft It just appears somehow I've got the money, you've got champagne Als je niet stopt met uitgeven, word ik gek Ik heb geld nodig, geef het aan je schatje Papa, ik heb nu geld nodig Papa, ik heb nu geld nodig Papa, ik heb geld nodig, geef het aan je schatje Papa, ik heb nu geld nodig De hele dag door hoor ik dat liedje Oh, ik ben er vrij zeker van voor als ik fout ga Snel als ik het kan lenen, hoe je het graag uitgeeft It just appears somehow Ik heb het geld, jij houdt van champagne Als je niet stopt met uitgeven, word ik gek Papa, ik heb geld nodig, geef het aan je schatje Papa, ik heb nu geld nodig Oh, ja, ja, ja, papa, ik heb nu geld nodig