Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bessie smith Songtekst: muddy water (a mississippi moon)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bessie smith - muddy water (a mississippi moon) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van muddy water (a mississippi moon)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bessie smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bessie smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals muddy water (a mississippi moon) .

Origineel

Dixie moonlight, Swanee shore Headed homebound just once more To my Mississippi delta home Southland has that grand garden spot Although you believe or not I hear those breeze a-whispering: "Come on back to me" Muddy water 'round my feet Muddy water in the street Just God don't shelter Down on the delta Muddy water in my shoes Reeling and rocking to them lowdown blues They live in ease and comfort down there I do declare Been away a year today To wander and roam I don't care it's muddy there But see it is my home Got my toes turned Dixie way 'Round the delta let me lay My heart cries out for muddy water

 

Vertaling

Dixie maanlicht, Swanee oever Headed homebound just more Naar mijn huis in de Mississippi-delta Southland heeft die grote tuin plek Al geloof je het of niet Ik hoor die bries fluiten: "Come on back to me" Modderig water rond mijn voeten Modderig water in de straat Just God don't shelter Beneden in de delta Muddy water in my shoes Reeling and rocking to them lowdown blues Ze leven in gemak en comfort daar beneden Ik verklaar Ik ben vandaag een jaar weg geweest Om te dwalen en te zwerven Het kan me niet schelen dat het daar modderig is But see it is my home Got my toes turned Dixie way 'Rond de delta laat me liggen My heart cries out for muddy water