Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bessie smith Songtekst: squeeze me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bessie smith - squeeze me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van squeeze me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bessie smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bessie smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals squeeze me .

Origineel

Daddy, you've been doggone sweet on me, daddy, you the only one I see You know I need but you 'cause you my man, you can love me like no one can Something 'bout you I can't resist, and when you kiss me, daddy, I stay kissed Now, daddy, squeeze me, squeeze me again, oh, daddy don't stop till I tell you when Now, daddy squeeze me, kiss me some more, oh, Lord, like you did before Your papa cupid is standing close by Now, daddy, don't let sweet baby cry Pick me up on your knee I just git so, you know, when you squeeze me I just git so, you know, when you squeeze me

 

Vertaling

Papa, je bent heel lief voor me geweest, papa, jij bent de enige die ik zie Je weet dat ik alleen jou nodig heb, want jij bent mijn man, je kunt van me houden zoals niemand dat kan Iets aan jou kan ik niet weerstaan, en als je me kust, papa, blijf ik gekust Nu, papa, knijp me, knijp me opnieuw, oh, papa stop niet tot ik je zeg wanneer Nu, papa knijp me, kus me nog wat meer, oh, Heer, zoals je eerder deed Je papa cupido staat in de buurt Nu, papa, laat lieve baby niet huilen Zet me op je knie Ik word zo, weet je, als je me knijpt Ik word zo, weet je, als je in me knijpt