Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bessie smith Songtekst: yes indeed he do!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bessie smith - yes indeed he do! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yes indeed he do!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bessie smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bessie smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yes indeed he do! .

Origineel

I don't know what makes it rain Can't tell what makes it snow While I don't claim to know it all But there's some things I do know There's one thing in particular That I never have to guess I ask myself this question And I had to tell me, yeah Oh, do my sweet, sweet daddy love me? Yes, indeed he do Is he true as stars above me? What kind of fool is you? He don't stay from home all night More than six times a week Oh, I know that I'm his Sheba And I know that he's my Sheik And when I ask him where he's been He grabs a rocking chair Then he knocks me down And says, "It's just a little love lick, dear" But if some woman looks at him I'll tear her half in two Oh, do my sweet, sweet daddy love me? Yes, indeed he do Of course, my sweet daddy loves me Yes, indeed he do If he beats me or mistreats me What is that to you? I don't have to do no work Except to wash his clothes And darn his socks and press his pants And scrub the kitchen floor I wouldn't take a million For my sweet, sweet daddy Jim And I wouldn't give a quarter For another man like him Gee, ain't it great to have a man That's crazy over you Oh, do my sweet, sweet daddy love me? Yes, indeed he do

 

Vertaling

Ik weet niet wat het doet regenen Kan niet zeggen wat het doet sneeuwen Terwijl ik niet beweer dat ik het allemaal weet Maar er zijn dingen die ik wel weet Er is één ding in het bijzonder Dat ik nooit hoef te raden Ik stel mezelf deze vraag And I had to tell me, yeah Oh, houdt mijn lieve, lieve papa van mij? Ja, dat doet hij inderdaad Is hij waar als sterren boven mij? Wat voor een dwaas ben jij? Hij blijft niet de hele nacht van huis Meer dan zes keer per week Oh, ik weet dat ik zijn Sheba ben En ik weet dat hij mijn Sheik is En als ik hem vraag waar hij is geweest Grijpt hij een schommelstoel Dan slaat hij me neer En zegt, "Het is maar een klein liefdes likje, schat" Maar als een vrouw naar hem kijkt scheur ik haar doormidden Oh, houdt mijn lieve, lieve papa van mij? Ja, dat doet hij zeker Natuurlijk houdt mijn lieve papa van me Ja, dat doet hij zeker Als hij me slaat of mishandelt Wat is dat voor jou ? Ik hoef geen werk te doen Behalve zijn kleren wassen En zijn sokken stoppen en zijn broek persen en de keukenvloer schrobben. Ik zou nog geen miljoen nemen Voor mijn lieve, lieve papa Jim En ik zou geen kwart geven Voor een andere man als hij Goh, is het niet geweldig om een man te hebben That's crazy over you Oh, houdt mijn lieve, lieve papa van mij? Ja, dat doet hij zeker