Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: best coast Songtekst: this is real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: best coast - this is real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van best coast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van best coast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is real .

Origineel

I know that we were meant to be 'Cause all this time you've been chasing after me And though I know that we'll fight In the middle of the night Come to me and we'll talk, we'll talk and oh We won't scream and we won't shout Because you love me I know that this is real All my friends they hate you But they don't even get to know you And though I know that we'll fight In the middle of the night Come to me and we'll talk, we'll talk and oh We won't scream and we won't shout Because you love me I know that this is real And though i know that we'll fight In the middle of the night You'll come to me and we'll talk, we'll talk and oh We won't scream and we won't shout Because you love me I know that this is real

 

Vertaling

Ik weet dat we voor elkaar bestemd waren Want al die tijd heb je me achterna gezeten En hoewel ik weet dat we zullen vechten In het midden van de nacht Kom naar me toe en we zullen praten, we zullen praten en oh We zullen niet schreeuwen en we zullen niet schreeuwen Omdat je van me houdt Ik weet dat dit echt is. Al mijn vrienden haten je Maar ze leren je niet eens kennen En hoewel ik weet dat we zullen vechten In het midden van de nacht Kom naar me toe en we zullen praten, we zullen praten en oh We zullen niet schreeuwen en we zullen niet schreeuwen Omdat je van me houdt Ik weet dat dit echt is. En hoewel ik weet dat we zullen vechten In het midden van de nacht Je komt naar me toe en we praten, we praten en oh We zullen niet schreeuwen en we zullen niet schreeuwen Omdat je van me houdt. Ik weet dat dit echt is.