Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: best coast Songtekst: when the sun don’t shine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: best coast - when the sun don’t shine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when the sun don’t shine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van best coast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van best coast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when the sun don’t shine .

Origineel

I just want to tell you That I've always loved you I just want to tell you That I've always loved you I just want to tell you That I've always missed you I just want to tell you That I've always missed you When the sun don't shine You aren't mine When the sun don't shine You aren't mine Mine Mine

 

Vertaling

Ik wil je alleen maar zeggen dat ik altijd van je heb gehouden Ik wil je alleen maar zeggen dat ik altijd van je heb gehouden Ik wil je alleen maar zeggen dat ik je altijd gemist heb ik wil je alleen maar zeggen dat ik je altijd gemist heb Als de zon niet schijnt ben je niet van mij Als de zon niet schijnt ben je niet van mij Mijne Mine