Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: best interest Songtekst: last goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: best interest - last goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van best interest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van best interest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last goodbye .

Origineel

The last night that i'll stay. the streetlights will pave the way. tomorrow i'll be gone. Our history left behind. As your gaze looses mine. tomorrow i'll be gone. It hurts to leave you. I didn't mean to make you cry but this is my last goodbye. Side by side in the car. though now we are so apart. I'm giving you this song. I watch you as your crying, but deep inside i'm dying. Hurts to leave you (i didnt mean to make you cry)

 

Vertaling

De laatste nacht dat ik blijf. De straatlantaarns zullen de weg vrijmaken. Morgen zal ik weg zijn. Onze geschiedenis achtergelaten. Als je blik de mijne verliest. Morgen ben ik weg. Het doet pijn om je te verlaten. Ik wilde je niet aan het huilen maken, maar dit is mijn laatste afscheid. Zij aan zij in de auto. Al zijn we nu zo uit elkaar. Ik geef je dit lied. Ik kijk naar je terwijl je huilt, maar diep van binnen ben ik stervende. Het doet pijn om je te verlaten (ik wilde je niet aan het huilen maken)