Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bethany dillon Songtekst: for my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bethany dillon - for my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bethany dillon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bethany dillon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for my love .

Origineel

Walk towards me I want to hear The Heaven's singing over you When you breathe And look at me I want to be captured by you Gaze into my eyes And let me know youd fight Thousands, for my love Slip your hand in mine Ask me to dance with you tonight Just ask me for my love I want to hide Whats deep in my eyes Im scared to be known by you But when I turn my head And see you there I want to be pursued Gaze into my eyes And let me know youd fight Thousands, for my love Slip your hand in mine Ask me to dance with you tonight Just ask me for my love A dream I wont wake from A story that will never end The ground your feet walk on Let me be there, let me be there Gaze into my eyes Let me know youd fight Thousands, for my love Slip your hand in mine Ask me to dance with you tonight Just ask me for my love Gaze into my eyes Let me know youd fight Thousands, for my love Slip your hand in mine Ask me to dance with you tonight Ask me for my love

 

Vertaling

Loop naar me toe Ik wil horen De hemel die over je zingt Als je ademhaalt En naar me kijkt Ik wil door jou gegrepen worden Kijk in mijn ogen En laat me weten dat je zou vechten Duizenden, voor mijn liefde Laat je hand in de mijne glijden Vraag me om vanavond met je te dansen Vraag me gewoon om mijn liefde Ik wil verbergen Wat diep in mijn ogen zit Ik ben bang om door jou gekend te worden Maar als ik mijn hoofd draai en jou daar zie wil ik achtervolgd worden Kijk in mijn ogen En laat me weten dat je zou vechten Duizenden, voor mijn liefde Laat je hand in de mijne glijden Vraag me om vanavond met je te dansen Vraag me gewoon om mijn liefde Een droom waaruit ik niet zal ontwaken Een verhaal dat nooit zal eindigen De grond waar je voeten op lopen Laat me er zijn, laat me er zijn Staar in mijn ogen Laat me weten dat je zou vechten Duizenden, voor mijn liefde Schuif je hand in de mijne Vraag me om vanavond met je te dansen Vraag me gewoon om mijn liefde Staar in mijn ogen Laat me weten dat je zou vechten Duizenden, voor mijn liefde Laat je hand in de mijne glijden Vraag me om vanavond met je te dansen Vraag me om mijn liefde