Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bethzaida Songtekst: the blasphemer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bethzaida - the blasphemer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the blasphemer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bethzaida! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bethzaida en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the blasphemer .

Origineel

I am the shadow's darkness I am the sweetest pain I am the curse of heaven I am sweet tender hell I bring you cold winter Upon the mountains high But what I crave from you my love Will never satisfy As nothing stands before me I leave nothing when I am gone I come with the cold wind from north And I always must go on I bring you nights of passion Between walls made of wood And when I have to go I whisper "I thought you understood" Take comfort as I leave you one day I will return Continue where we left off You have so much more to learn Why is the night so brief ? What we could accomplish in a small eternity, two in darkness. The sun hidden behind the horizon. Forever darkness...

 

Vertaling

Ik ben de duisternis van de schaduw Ik ben de zoetste pijn Ik ben de vloek van de hemel Ik ben de zoete tedere hel Ik breng je koude winter Op de hoge bergen Maar wat ik van jou verlang, mijn liefde Zal nooit bevredigen Zoals niets voor mij staat Ik laat niets achter als ik weg ben Ik kom met de koude wind uit het noorden En ik moet altijd verder gaan Ik breng je nachten van passie Tussen muren van hout En als ik moet gaan fluister ik "Ik dacht dat je het begreep" Troost je als ik je verlaat op een dag zal ik terugkeren Verder gaan waar we gebleven waren Je hebt nog zoveel te leren. Waarom is de nacht zo kort? Wat we zouden kunnen bereiken in een kleine eeuwigheid, twee in duisternis. De zon verborgen achter de horizon. Voor eeuwig duisternis...