Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bette midler Songtekst: i think it's going to rain today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bette midler - i think it's going to rain today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i think it's going to rain today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bette midler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bette midler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i think it's going to rain today .

Origineel

Broken windows and empty hallways, A pale dead moon in a sky streaked with grey. Human kindness is overflowing, And I think it's gonna rain today. Scarecrows dressed in the latest styles, The frozen smiles to chase love away. Human kindness is overflowing, And I think it's gonna rain today. Lonely, lonely. Tin can at my feet, I think I'll kick it down the street. That's the way to treat a friend. Bright before me the signs implore me: Help the needy and show them the way. Human kindness is overflowing, And I think it's gonna rain today. Lonely, so lonely. Tin can at my feet, I think I'll kick it down the street. That's the way to treat a friend. Bright before me the signs implore me: Help the needy and show them the way. Human kindness is overflowing, And I think it's gonna rain today.

 

Vertaling

Gebroken ramen en lege gangen, Een bleke dode maan in een hemel die grijs is. Menselijke vriendelijkheid is overvloedig, en ik denk dat het vandaag gaat regenen. Vogelverschrikkers gekleed in de nieuwste stijlen, De bevroren glimlach om de liefde weg te jagen. Menselijke goedheid stroomt over, en ik denk dat het vandaag gaat regenen. Eenzaam, eenzaam. Blikje aan mijn voeten, Ik denk dat ik het door de straat schop. Dat is de manier om een vriend te behandelen. Helder voor mij de tekens smeken mij: Help de behoeftigen en wijs ze de weg. Menselijke vriendelijkheid is overvloedig, en ik denk dat het vandaag gaat regenen. Eenzaam, zo eenzaam. Blikje aan mijn voeten, Ik denk dat ik het door de straat schop. Dat is de manier om een vriend te behandelen. Helder voor mij de tekens smeken mij: Help de behoeftigen en wijs ze de weg. Menselijke vriendelijkheid is overvloedig, en ik denk dat het vandaag gaat regenen.