Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty blowtorch Songtekst: get off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty blowtorch - get off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty blowtorch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty blowtorch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get off .

Origineel

i can hear youing down the hallway i can feel your breath on my neck mom help me dad he's raping me dad get off of me dad you're huring me i hate you fuck you i hate you fuck you I was only nine get off me now ___?___ fuck you, you fucking jerk dad get off dad stop fuck you you're sick ___?___ im not to blame your'e the one who's insane eat my shit you're a fucking dick i hate you fuck you i hate you fuck you my name is talking tiny and i hate you my name is talking tiny and i am going to kill you ha ha ha, you're going to die i can hear youing down the hallway i can feel your breath on my neck mommy mommy mommy mommy

 

Vertaling

ik kan je horen door de gang Ik voel je adem op mijn nek mama help me pa hij verkracht me pa ga van me af pap je huurt me ik haat jou fuck you ik haat jou fuck you Ik was pas negen ga nu van me af ___? ___ fuck you, jij klootzak pa stapt uit pa stop fuck you je bent ziek ___? ___ ik ben niet schuldig jij bent degene die gek is eet mijn shit je bent een verdomde lul ik haat jou fuck you ik haat jou fuck you mijn naam is klein en ik haat je mijn naam is klein en ik ga je vermoorden ha ha ha, je gaat dood ik kan je horen door de gang Ik voel je adem op mijn nek mama mama mama mama