Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty blowtorch Songtekst: i wanna be your sucker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty blowtorch - i wanna be your sucker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanna be your sucker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty blowtorch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty blowtorch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanna be your sucker .

Origineel

Latin lover, sucker surprise Look into my hungry eyes I'll be your candy, your special treat My love for you is bittersweet First you want me and then you don't Then you call me on the telephone Mixed messages everyday Why can't I keep away I'm your sucker, sucker I wanna be your sucker I'm your sucker, sucker I wanna be your sucker I don't mind that you're fooling around With every slut in town You call me up at a quarter to two Fucked up with no one to do You say you want me, but you know you're lying That's okay cause you won't hear me crying Winter, Spring, Summer, or Fall I am your booty call I'm you sucker, sucker I wanna be your sucker I'm your sucker, sucker I wanna be your sucker You know you want me, motherfucker! My friends tell me I'm a fool And to stay away from you I tried, I did my best I guess I'm like the rest I'm your sucker, sucker I wanna be your sucker I'm your sucker, sucker I wanna be your sucker I wanna be your, I wanna be your I wanna be your sucker I wanna be your, I wanna be your I wanna be your sucker Lick me

 

Vertaling

Latijnse minnaar, sukkelverrassing Kijk in mijn hongerige ogen Ik zal je snoep zijn, je speciale traktatie Mijn liefde voor jou is bitterzoet Eerst wil je mij en dan niet Dan bel je me aan de telefoon Elke dag gemengde berichten Waarom kan ik niet wegblijven Ik ben je sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Ik ben je sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Ik vind het niet erg dat je voor de gek houdt Met elke slet in de stad Je belt me ??om kwart voor twee Ik heb het verknald met niemand om te doen Je zegt dat je me wilt, maar je weet dat je liegt Dat is oké, want je zult me ??niet horen huilen Winter, lente, zomer of herfst Ik ben je buitoproep Ik ben jij sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Ik ben je sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Je weet dat je me wilt, klootzak! Mijn vrienden zeggen dat ik gek ben En om bij je uit de buurt te blijven Ik heb geprobeerd, ik heb mijn best gedaan Ik denk dat ik net als de rest ben Ik ben je sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Ik ben je sukkel, sukkel Ik wil je sukkel zijn Ik wil je zijn, ik wil je zijn Ik wil je sukkel zijn Ik wil je zijn, ik wil je zijn Ik wil je sukkel zijn Lik me