Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty boo Songtekst: let me take you there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty boo - let me take you there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me take you there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty boo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty boo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me take you there .

Origineel

I'm at work, I don't feel like working The sun is out, don't tell me off for lazing It's so hot 'cause my ice cream's melting We're only used to the same rain belting Belting down, why don't we take the top down And drive around and pump up the sound Leave this desk, oh yes, this is a protest Go to the seaside and you could be my guest Rest assured, you know we'll have a good time Bathe in the sea and bathe in the sunshine We've got all day 'cause this time is all mine We'll take it easy, the sun goes down at nine We'll take a hamper with some cashews and shampoos Now and then we need a good pamper We'll make our way for the day with much promptness Excuse me while I make the most of this (CHORUS:) Come on, let me take you there, this is something we can share Come on, let me take you there, ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah Come on, let me take you there, this is something we can share Come on, let me take you there, ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah Take proctection now, don't say I didn't warn ya You must be careful, you'll go as pink as a lobster Only have to look at the sun and then I go brown Don't want to upset you, come on, let's go to the fairground The house of fun, the big wheel and the dungeons There's loads to do, so many of them I don't feel like going back to the grindstone But what'll we do when the sun goes down (CHORUS) Ooh, ooh ooh Ooh, ooh ooh Ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah (CHORUS) (REPEAT CHORUS TO FADE)

 

Vertaling

Ik ben aan het werk, ik heb geen zin om te werken De zon schijnt, zeg me niet dat ik lig te luieren Het is zo heet omdat mijn ijs smelt We zijn alleen gewend aan dezelfde regen Waarom doen we het dak niet open En rijden rond en pompen het geluid op Verlaat dit bureau, oh ja, dit is een protest Ga naar de kust en je kan mijn gast zijn Wees gerust, je weet dat we een leuke tijd zullen hebben Baden in de zee en baden in de zon We hebben de hele dag, want deze tijd is helemaal van mij We doen het rustig aan, de zon gaat onder om negen uur We nemen een mand mee met wat cashewnoten en shampoos Af en toe hebben we een goede verwenbeurt nodig We gaan op weg voor de dag met veel stiptheid Excuseer me terwijl ik er het beste van maak (CHORUS:) Kom op, laat me je daarheen brengen, dit is iets wat we kunnen delen Kom op, laat me je daar mee naar toe nemen, ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah Come on, let me take you there, this is something we can share Come on, let me take you there, ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah Wees voorzichtig nu, zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb Je moet voorzichtig zijn, je wordt zo roze als een kreeft Je hoeft alleen maar naar de zon te kijken en dan word ik bruin Ik wil je niet van streek maken, kom op, laten we naar de kermis gaan Het huis van plezier, het grote rad en de kerkers Er is van alles te doen, zo veel Ik heb geen zin om weer aan het werk te gaan Maar wat gaan we doen als de zon ondergaat (CHORUS) Ooh, ooh ooh Ooh, ooh ooh Ooh ooh-ooh-ooh-ooh yeah (CHORUS) (REPEAT CHORUS TO FADE)