Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty harris Songtekst: now is the hour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty harris - now is the hour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now is the hour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty harris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty harris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now is the hour .

Origineel

Sunset glow fades in the west, Night o'er the valley is creeping! Birds cuddle down in their nest, Soon all the world will be sleeping And now is the hour when we must say goodbye, Soon you'll be sailing far across the sea, While you're away, o, then remember me, When you return, you'll find me waiting here True lovers often must part, Kiss me, then leave me to sorrow! Here love, I give you my heart, You will return some glad morrow But now is the hour when we must say goodbye, Soon you'll be sailing far across the sea, While you're away, o, then remember me, When you return, you'll find me waiting here.

 

Vertaling

Zonsondergang gloed vervaagt in het westen, De nacht sluipt over de vallei! Vogels kruipen in hun nest, Spoedig zal de hele wereld slapen En nu is het uur dat we afscheid moeten nemen, Spoedig zul je ver over de zee varen, Terwijl je weg bent, o, denk dan aan mij, Als je terugkomt, vind je me hier wachtend Echte geliefden moeten vaak scheiden, Kus me en laat me dan achter in verdriet. Hier liefste, ik geef je mijn hart, Je zult op een goede morgen terugkomen. Maar nu is het uur dat we afscheid moeten nemen, Spoedig zul je ver over de zee varen, Terwijl je weg bent, o, denk dan aan mij, Als je terugkomt, vind je me hier wachtend.