Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty johnson Songtekst: blue moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty johnson - blue moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue moon .

Origineel

Blue moon you saw me standing alone Without a dream in my heart Without a love of my own Blue moon, you knew just what I was there for You heard me saying a prayer for Someone I really could care for And then there suddenly appeared before me The only one my arms will ever hold I heard somebody whisper "Please adore me" And when I looked, the moon had turned to gold! Blue moon! Now I'm no longer alone Without a dream in my heart Without a love of my own

 

Vertaling

Blauwe maan, je zag me alleen staan Zonder een droom in mijn hart Zonder een eigen liefde Blauwe maan, je wist precies waarvoor ik daar was Je hoorde me bidden voor Iemand voor wie ik echt zou kunnen zorgen En toen verscheen daar plotseling voor mij De enige die mijn armen ooit zullen vasthouden Ik hoorde iemand fluisteren "Aanbid me alsjeblieft" En toen ik keek, was de maan in goud veranderd! Blauwe maan. Nu ben ik niet langer alleen Zonder een droom in mijn hart Zonder mijn eigen liefde