Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty johnson Songtekst: comes love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty johnson - comes love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van comes love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals comes love .

Origineel

Once I lived the life of a millionaire Spending my money, honey, I didn't care Taking my friends out for a mighty good time I drank that good gin, champagne and wine Just as soon as my money got low I couldn't find no friends and I had no place to go If I ever get my hands on a dollar again I'm gonna hold on to it till that eagle grins 'Cause I found out that nobody wants you Nobody wants you when they find out That you're down and out In your pocket, there's not not one penny And as for friends, you don't have any Just let you get back up on your feet again Here they all come telling you their your old long lost friend And this I wanna tell you and about it I have no doubt Nobody wants you, nobody needs you Nobody wants when you're down and out

 

Vertaling

Eens leefde ik het leven van een miljonair Mijn geld uitgeven, schat, het kon me niet schelen Ik nam mijn vrienden mee uit voor een geweldige tijd Ik dronk die goede gin, champagne en wijn Maar zodra mijn geld opraakte kon ik geen vrienden vinden en kon ik nergens heen Als ik ooit nog een dollar te pakken krijg hou ik hem vast tot die adelaar grijnst Cause I found out that nobody wants you Niemand wil je als ze erachter komen Dat je down en out bent In je zak, zit geen cent En wat vrienden betreft, die heb je niet Laat je maar weer opstaan Hier komen ze je allemaal vertellen dat ze je oude lang verloren vriend zijn En dit wil ik je vertellen en ik twijfel er niet aan Niemand wil je, niemand heeft je nodig Niemand wil je als je down en out bent