Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty johnson Songtekst: get me to the church on time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty johnson - get me to the church on time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get me to the church on time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get me to the church on time .

Origineel

A few more hours, that's all the time I got A few more hours before I tie the knot There'll be drinks and girls all over London And I gotta track 'em down in just a few more hours I'm gettin' married in the morning Ding, dong, the bells are gonna chime Pull out the stopper, we'll have a whopper But get me to the church on time I got to get there in the morning Spruced up and lookin' in my prime Girls come and kiss me, say that you'll miss me But get me to the church on time If I am dancing roll up the floor If I am whistling right out the door I got to get there in the morning Ding, ding, dong, they're gonna chime Kick up a rumpus, don't lose your compass Get me to the church, get me to the church Pete's sake, get me to the church on time If I'm flyin' then shoot me down If I'm wooin' get the girl right out of town I got to get there in the morning Ding, ding, dong, they're gonna chime Punch me and jail me, stamp me and mail me But get me to the church, get me to the church Pete's sakes, get me to the church on time On time, on time, on time

 

Vertaling

Nog een paar uur, dat is alle tijd die ik heb Nog een paar uur voor ik de knoop leg Er zullen drankjes en meisjes door heel Londen zijn En ik moet ze opsporen in nog maar een paar uur Ik ga trouwen in de ochtend Ding, dong, de klokken gaan luiden Trek de stop eruit, we hebben een whopper Maar breng me op tijd naar de kerk Ik moet er 's morgens zijn Spruced up and lookin' in my prime Girls come and kiss me, say that you'll miss me Maar breng me op tijd naar de kerk Als ik dans, rol dan de vloer op Als ik fluitend de deur uitloop Ik moet er 's morgens zijn Ding, ding, dong, ze gaan klingelen Kick up a rumpus, don't lose your compass Breng me naar de kerk, breng me naar de kerk Pete's sake, breng me op tijd naar de kerk Als ik vlieg, schiet me dan neer Als ik het hof maak, haal het meisje dan uit de stad Ik moet er in de ochtend zijn Ding, ding, dong, ze gaan klingelen Sla me en sluit me op, stamp me en stuur me op. Maar breng me naar de kerk, breng me naar de kerk Pete'sakes, breng me op tijd naar de kerk Op tijd, op tijd, op tijd