Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty moon Songtekst: amourphouse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty moon - amourphouse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amourphouse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty moon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty moon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amourphouse .

Origineel

WANTING FOR SO LONG LAST FOREVER TOMORROW MAY NOT BRING US TOGETHER SO TALK TO ME MAKE ME WANNA SMILE LONGER MAKE YOU STAY AWHILE CLOSE YOUR EYES AND WHISPER NOT A WORD I'LL BEAR MY SOUL I'LL BEAR MY SOUL LALA LALA LALALA LALA LALALALA LALA LALA LALALA LALA LALALALA CHARM ME LIKE A BLACK-EYED RATTLESNAKE LURE ME WITHOUT THE PIECE OF BAIT HOPE I'M NOT ASKING FOR A LOT GIVE ME ALL OR LOVE ME NOT I GO FOR BROKE THAT'S THE CHANCE I TAKE I'LL BEAR MY SOUL I'LL BEAR MY SOUL LALA LALA LALALA LALA LALALALA LALA LALA LALALA LALA LALALALA

 

Vertaling

ZO LANG WILLEN DUREN VOOR ALTIJD MORGEN BRENGT ONS MISSCHIEN NIET SAMEN DUS PRAAT TEGEN ME EN LAAT ME GLIMLACHEN LAAT JE LANGER BLIJVEN SLUIT JE OGEN EN FLUISTER GEEN WOORD I'LL BEAR MY SOUL I'LL BEAR MY SOUL LALA LALA LALALA LALA LALALALA LALA LALA LALALA LALA LALALALA CHARMEER ME ALS EEN RATELSLANG MET ZWARTE OGEN LOK ME ZONDER HET STUK AAS HOOP DAT IK NIET TE VEEL VRAAG GEEF ME ALLES OF HOU NIET VAN ME I GO FOR BROKE THAT'S THE CHANCE I TAKE I'LL BEAR MY SOUL I'LL BEAR MY SOUL LALA LALA LALALA LALA LALALALA LALA LALA LALALA LALA LALALALA