Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty moon Songtekst: my stupid dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty moon - my stupid dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my stupid dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty moon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty moon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my stupid dream .

Origineel

ONCE IN AWHILE, EVERYTHING WORKS OUT RIGHT ONCE IN AWHILE BUT NOT THIS TIME EIGHTY PERCENT FOR SHOWING UP THATS WHAT MADDY SAID BUT YOU WERENT THERE GUESS YOU MISSED IT LEAST YOUR CONSISTANT YOU LET ME DOWN YOU LET ME DOWN AGAIN ONE THING I CAN DEPEND ON MY STUPID DREAM I WAS WAITING FOR NOTHIN STUPID DREAM THE ONE YOU DIDN'T SHOW UP IN EIGHTY PER CENT FOR SHOWING UP THATS WHAT MADDY SAID BUT YOU WEREN'T THERE GUESSED YOU MISSED IT NOW ITS TOO LATE TO FIX IT ONCE IN AWAHILE EVERYTHING WORKS OUT RIGHT ONCE IN AWHILE BUT NOT THIS TIME NOW YOU DON'T NEED TO STAY DON'T TO CHANGE DON'T NEEDNEVER EXPECTED ANYTHING WHAT IN THE WORLD WAS I THINKING YOU LET ME DOWN YOU LET ME DOWN AGAIN ONE THING I CAN DEPEND ON MY STUPID DREAM I WAS WAITIN FOR NOTHING STUPID DREAM THE ONE YOU DIDN'T SHOW UP IN EIGHTY PER CENT FOR SHOWING UP THATS WHAT MADDY SAID BUT YOU WEREN'T THERE GUESS YOU MISSED IT NOW ITS TOO LATE TO FIX IT

 

Vertaling

EENS IN DE ZOVEEL TIJD, KOMT ALLES GOED ONCE IN AWHILE MAAR DEZE KEER NIET TACHTIG PROCENT OM TE KOMEN OPDAGEN. DAT IS WAT MADDY ZEI. MAAR JE WAS ER NIET. IK DENK DAT JE HET GEMIST HEBT. JE BENT TENMINSTE CONSEQUENT. JE HEBT ME TELEURGESTELD. JE LIET ME WEER IN DE STEEK. ER IS ÉÉN DING WAAR IK OP KAN VERTROUWEN. MIJN STOMME DROOM. IK WACHTTE OP NIETS. STOMME DROOM DIE WAARIN JE NIET KWAM OPDAGEN TACHTIG PROCENT OM TE KOMEN OPDAGEN. DAT IS WAT MADDY ZEI. MAAR JE WAS ER NIET. IK DACHT DAT JE HET GEMIST HAD. NU IS HET TE LAAT OM HET RECHT TE ZETTEN. EENS IN DE GESCHIEDENIS KOMT ALLES GOED. ONCE IN AWHILE MAAR DEZE KEER NIET. NU HOEF JE NIET TE BLIJVEN. NIET TE VERANDEREN JE HOEFT NOOIT IETS TE VERWACHTEN. WAT IN DE WERELD WAS IK AAN HET DENKEN? JE LIET ME IN DE STEEK. JE LIET ME WEER IN DE STEEK. ER IS ÉÉN DING WAAR IK OP KAN VERTROUWEN. MIJN STOMME DROOM. IK WACHTTE OP NIETS. STOMME DROOM DIE WAARIN JE NIET KWAM OPDAGEN TACHTIG PROCENT OM TE KOMEN OPDAGEN. DAT IS WAT MADDY ZEI, MAAR JE WAS ER NIET. IK DENK DAT JE HET GEMIST HEBT. NU IS HET TE LAAT OM HET RECHT TE ZETTEN.