Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: betty who Songtekst: lovin start

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: betty who - lovin start ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovin start? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van betty who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van betty who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovin start .

Origineel

When it's me & you I got everything to prove But I got nothing for ya I need you alone A little piece of you to own I just wanna explore ya 'Cause you know I adore you! You know that I'm the first to fall, Holding on long distance call You're living your life in fantasy It's not even in my galaxy! I'm the first in line to see Everyone else just tryin' to meet you And I got nothing for ya! 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you know who makes it right Just let my LOVIN START When it's you & me, There's no one else to see how I give it to ya! And you know that you don't have to tell me what to do Oooh oh ooh oh You know that I'd be hanging on, Whenever you wanna come back home You know how easy it's gon' be When you put your hands on me All wrapped up in your hair, You know I'll be waiting ya And I'm saving it for you 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you know who makes it right Just let my LOVIN START My love grows more every minute I get a little closer to your HEART Because it's you who makes it right Just let my LOVIN START Put me on, shake me off Let me change your night Change your night Throw me out, hold me down I could change your life, aah! 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you knew who makes it right Just like my LOVIN START My love breaks you every minute I get a little closer to your HEART Because it's you who makes it right Just let my LOVIN START Break through break through Break through break through

 

Vertaling

When it's me & you I got everything to prove But I got nothing for ya I need you alone Een klein stukje van jou om te bezitten I just wanna explore ya 'Cause you know I adore you! Je weet dat ik de eerste ben om te vallen, Holding on long distance call You're living your life in fantasy Het is niet eens in mijn melkweg! Ik ben de eerste in de rij om te zien Iedereen probeert je te ontmoeten En ik heb niets voor jou! 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you know who makes it right Just let my LOVIN START When it's you & me, There's no one else to see how I give it to ya! And you know that you don't have to tell me what to do Oooh oh ooh oh You know that I'd hanging on, Whenever you wanna come back home You know how easy it's gonna be When you put your hands on me All wrapped up in your hair, You know I'll be waiting ya And I'm saving it for you 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you know who makes it right Just let my LOVIN START My love grows more every minute Ik kom een beetje dichter bij je HART Omdat jij het bent die het goed maakt Just let my LOVIN START Trek me aan, schud me af Laat me je nacht veranderen Verander je nacht Gooi me eruit, hou me vast Ik kan je leven veranderen, aah! 'Cause when you fall you light up the sky I watch you come apart And you knew who makes it right Just like my LOVIN START Mijn liefde breekt je elke minuut Ik kom een beetje dichter bij je HART Omdat jij het bent die het goed maakt Just let my LOVIN START Breek door, breek door Break through break through