Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beverley craven Songtekst: feels like the first time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beverley craven - feels like the first time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feels like the first time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beverley craven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beverley craven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feels like the first time .

Origineel

Forget it, I tell myself there's some else sharing your life and we'll regret it when it's too late we'll lie awake in the dark pretending everything's the same but knowing me I will be in love again When your eyes meet mine I change the conversation and then you kill me with a smile maybe it's too much wine and my imagination it feels like the first time Don't let it be over yet I want to get closer to you ''cause you're making me feel alive I know that it isn't right inside me there's a tug of war and now that I can't resist it anymore When your eyes meet mine I change the conversation and then you kill me with a smile maybe it's too much wine and my imagination it feels like the first time it feels like the first time it feels like the first time When your eyes meet mine I change the conversation and then you kill me with a smile maybe it's too much wine and my imagination it feels like the first time it feels like the first time

 

Vertaling

Vergeet het, zeg ik tegen mezelf er is iemand anders die je leven deelt en we zullen er spijt van krijgen als het te laat is we zullen wakker liggen in het donker doen alsof alles hetzelfde is maar mij kennende zal ik weer verliefd worden Wanneer je ogen de mijne ontmoeten verander ik het gesprek en dan dood je me met een glimlach misschien is het te veel wijn en mijn verbeelding het voelt als de eerste keer Laat het nog niet voorbij zijn Ik wil dichter bij je komen ''omdat je me laat voelen dat ik leef Ik weet dat het niet goed is binnenin mij is er een touwtrekkerij en nu dat ik het niet meer kan weerstaan Als je ogen de mijne ontmoeten verander ik het gesprek en dan vermoord je me met een glimlach misschien is het te veel wijn en mijn verbeelding het voelt als de eerste keer het voelt als de eerste keer het voelt als de eerste keer Wanneer je ogen de mijne ontmoeten verander ik het gesprek en dan vermoord je me met een glimlach misschien is het te veel wijn en mijn verbeelding het voelt als de eerste keer het voelt als de eerste keer