Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beverley craven Songtekst: holding on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beverley craven - holding on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holding on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beverley craven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beverley craven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holding on .

Origineel

I'm losing control of my emotions You've got this hold on my heart I've never known what we are feeling You never took me so far I can't find the words Is this love? Tell me I've found you Is this love? Say that you'll always keep Holding on Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Holding on Keep holding on Yeah... I'm losing my mind dreaming about you Still as you sleep by my side Kiss me awake, whisper Good Morning Say what you said one more time 'Cause I need to know Is this love? Tell me I've found you Is this love? Say that you'll always keep Holding on Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Holding on Keep holding on Yeah... Is this love? Tell me I've found you Is this love? Say that you'll always keep Holding on Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Holding on Keep holding on Yeah...

 

Vertaling

Ik verlies de controle over mijn emoties Je hebt mijn hart in je greep Ik heb nooit geweten wat we voelden Je hebt me nooit zo ver gebracht Ik kan de woorden niet vinden Is dit liefde? Zeg me dat ik je gevonden heb Is dit liefde? Zeg dat je altijd Vasthouden Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Vasthouden Keep holding on Yeah... I'm losing my mind dreaming about you Still as you sleep by my side Kus me wakker, fluister goedemorgen Zeg nog één keer wat je zei 'Cause I need to know Is dit liefde? Zeg me dat ik je gevonden heb Is dit liefde? Zeg dat je altijd Vasthouden Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Holding on Keep holding on Yeah... Is dit liefde? Zeg me dat ik je gevonden heb Is dit liefde? Zeg dat je altijd Holding on Keep holding on 'Cause your love's got a hold on me Holding on Keep holding on Yeah...