Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beverley knight Songtekst: remember me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beverley knight - remember me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beverley knight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beverley knight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me .

Origineel

Do you remember There was once a young woman And she had loved you like no other before When you were together You were the heart and soul of the party Now them days is over Them times, them times are no more Though you're gone I can still feel your presence Least I think that's the way it should be So wherever you are take a minute Remember me, remember me Sometimes it feels like I'm left in this darkness God called your number and then he just turned out the light Heaven embraced you and I know, I know that you're happy But, oh I miss you, I miss, I miss you and I cry for you every night Well, one day we will be reunited Least I hope that is our destiny So while you chill in the arms of angels Remember me, remember me Remember me, oh please Remember me Remember me

 

Vertaling

Herinnert u zich Er was eens een jonge vrouw En ze had van je gehouden als geen ander Toen jullie samen waren Jullie waren het hart en de ziel van het feest Nu is die tijd voorbij Die tijden, die tijden zijn niet meer Hoewel je weg bent, voel ik nog steeds je aanwezigheid Tenminste ik denk dat dat de manier is waarop het zou moeten zijn Dus waar je ook bent, neem even de tijd Denk aan mij, denk aan mij Soms voelt het alsof ik in deze duisternis ben achtergelaten God noemde je nummer en toen deed hij het licht uit. De hemel omhelsde je en ik weet, ik weet dat je gelukkig bent Maar, oh ik mis je, ik mis, ik mis je en ik huil elke nacht om je Wel, op een dag zullen we herenigd worden Tenminste ik hoop dat dat ons lot is Dus terwijl jij je koestert in de armen van engelen Herinner mij, herinner mij Herinner mij, oh alsjeblieft Herinner mij Herinner mij