Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Beverly Craven Songtekst: You Prommis Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Beverly Craven - You Prommis Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Prommis Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Beverly Craven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Beverly Craven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Prommis Me .

Origineel

e You light up another cigarette and I pour the wine It's four o'clock in the morning and it's starting to get light now I'm right where I want to be losing track of time but I wish that it was still last night You look like you're in another world but I can read your mind how can you be so far away lying by my side when I go away I'll miss you and I will be thinking of you every night and day just ... Promise me you'll wait for me 'cause I'll be saving all my love for you and I will be home soon Promise me you'll wait for me I need to know you feel the same way too and I'll be home, I'll be home soon When I go away I'll miss you and I will be thinking of you every night and day just ... Promise me you'll wait for me 'cause I'll be saving all my love for you and I will be home soon Promise me you'll wait for me I need to know you feel the same way too and I'll be home, I'll be home Promise me you'll wait for me 'cause I'll be saving all my love for you and I will be home soon Promise me you'll wait for me I need to know you feel the same way too and I'll be home, I'll be home soon.

 

Vertaling

e Je steekt nog een sigaret op en ik giet de wijn Het is vier uur 's ochtends en het begint licht te worden nu ben ik precies waar ik wil zijn tijd verliezen maar ik wou dat het nog gisteravond was Je ziet eruit alsof je in een andere wereld bent maar ik kan je gedachten lezen hoe kun je zo ver weg zijn naast me liggen als ik wegga, zal ik je missen en ik zal aan je denken elke nacht en dag gewoon ... Beloof me dat je op me zult wachten want ik zal al mijn liefde voor jou bewaren en ik zal snel weer thuis zijn Beloof me dat je op me zult wachten Ik moet weten dat jij je ook op dezelfde manier voelt en ik zal thuis zijn, ik zal snel thuis zijn Als ik wegga, zal ik je missen en ik zal aan je denken elke nacht en dag gewoon ... Beloof me dat je op me zult wachten want ik zal al mijn liefde voor jou bewaren en ik zal snel weer thuis zijn Beloof me dat je op me zult wachten Ik moet weten dat jij je ook op dezelfde manier voelt en ik zal thuis zijn, ik zal thuis zijn Beloof me dat je op me zult wachten want ik zal al mijn liefde voor jou bewaren en ik zal snel weer thuis zijn Beloof me dat je op me zult wachten Ik moet weten dat jij je ook op dezelfde manier voelt en ik zal thuis zijn, ik zal snel thuis zijn.