Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce Songtekst: all i could do was cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce - all i could do was cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i could do was cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i could do was cry .

Origineel

I heard. Church bells ringing. I heard. A choir singing. I saw my love. Walk down. The aisle. On her finger. He placed a ring. Oooh, oh. I saw them. Holding hands. She was. Standing there. With my man. I heard. Them promise. Til death do. Us part. Each word. Was a pain. In my heart. All I could do. All I could do. Was cry. All I could do. Was cry. I was. Losing the man. That I love. And all. I could do. Was cry. And now. The wedding. Is over. Rice, rice. Has been. Thrown over. Their heads. For them life. Has just begun. But mine. Is ending. Ooh. All I could do. All I could do. Was cry. All I could do. Was cry. I was losing. The man. That I love. And all. I could do. Was cry

 

Vertaling

Ik hoorde... Kerkklokken luiden. Ik hoorde... Een koor zingen. Ik zag mijn liefde. naar beneden lopen. Het gangpad. Aan haar vinger. Hij plaatste een ring. Oooh, oh. Ik zag ze. Ze hielden elkaars hand vast. Zij stond. Ze stond daar. Met mijn man. Ik hoorde... Ze beloven. Tot de dood ons scheidt. Ons scheiden. Elk woord. Was een pijn. In mijn hart. Alles wat ik kon doen. Alles wat ik kon doen. Was huilen. Het enige wat ik kon doen. Was huilen. Ik was. de man aan het verliezen. Waar ik van hou. En alles. wat ik kon doen. Was huilen. En nu. De bruiloft. is voorbij. Rijst, rijst. Is. Over gegooid. Hun hoofden. Voor hen is het leven. Is net begonnen. Maar het mijne. Eindigt. Ooh. Alles wat ik kon doen. Alles wat ik kon doen. Was huilen. Het enige wat ik kon doen. Was huilen. Ik was aan het verliezen. de man. Waar ik van hou. En alles. Wat ik kon doen. was huilen