Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce Songtekst: daddy lessons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce - daddy lessons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daddy lessons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daddy lessons .

Origineel

Yee-haw. Oh, oh, oh. Texas, texas (oh, oh, oh) texas. Came into this world. Daddy's little girl. And daddy made a soldier out of me. Oh, oh, oh. Daddy made me dance. And daddy held my hand. Oh, oh, oh. And daddy liked his whisky with his tea. And we rode motorcycles. Blackjack, classic vinyl. Tough girl is what I had to be. He said take care of your mother. Watch out for your sister. Oh, and that's when he gave to me. With his gun, with his head held high. He told me not to cry. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. With his right hand on his rifle. He swore it on the bible. My daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. He held in his arms. And he taught me to be strong. He told me when he's gone. Here's what you do. When trouble comes to town. And men like me come around. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. Oh, oh, oh. Daddy made me fight. It wasn't always right. But he said girl it's your second amendment. He always played it cool. But daddy was no fool. And right before he died he said remember. He said take care of your mother. Watch out for your sister. And that's when daddy looked at me. With his gun, with his head held high. He told me not to cry. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. With his right hand on his rifle. He swore it on the bible. My daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. He held me in his arms. And he taught me to be strong. He told me when he's gone. Here's what you do. When trouble comes to town. And men like me come around. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. Oh, oh, oh. Oh, oh, oh. My daddy warned me about men like you. He said baby girl he's playing you. He's playing you. My daddy warned me about men like you. He said baby girl he's playing you. He's playing you. Cause when trouble comes in town. And men like me come around. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. Cause when trouble comes to town. And men like me come around. Oh, my daddy said shoot. Oh, my daddy said shoot. (Good job Bey, hahaha)

 

Vertaling

Yee-haw. Oh, oh, oh. Texas, texas. (oh, oh, oh) texas. Kwam in deze wereld. Papa's kleine meisje. En papa maakte een soldaat van me. Oh, oh, oh. Pappa liet me dansen. En papa hield mijn hand vast. Oh, oh, oh. En pappa hield van zijn whisky bij zijn thee. En we reden motor. Blackjack, klassieke vinyl. Stoere meid, dat moest ik zijn. Hij zei zorg goed voor je moeder. Kijk uit voor je zus. Oh, en dat is wanneer hij aan mij gaf. Met zijn pistool, met opgeheven hoofd. Hij zei dat ik niet moest huilen. Oh, mijn papa zei schiet. Oh, mijn papa zei schiet. Met zijn rechterhand op zijn geweer. Hij zwoer het op de bijbel. Mijn papa zei schiet. Oh, mijn papa zei schiet. Hij hield in zijn armen. En hij leerde me om sterk te zijn. Hij zei me als hij er niet meer is. Dit is wat je moet doen. Als er problemen in de stad komen. En mannen zoals ik komen rond. Oh, mijn vader zei schieten. Oh, mijn vader zei schieten. Oh, oh, oh. Papa liet me vechten. Het was niet altijd goed. Maar hij zei meisje het is je tweede amendement. Hij speelde het altijd cool. Maar papa was geen dwaas. En vlak voor hij stierf, zei hij: Onthoud. Hij zei zorg goed voor je moeder. Pas op je zusje. En op dat moment keek papa naar mij. Met zijn pistool, met opgeheven hoofd. Hij zei dat ik niet moest huilen. Oh, mijn papa zei schiet. Oh, mijn papa zei schiet. Met zijn rechterhand op zijn geweer. Hij zwoer het op de bijbel. Mijn papa zei schiet. Oh, mijn papa zei schiet. Hij hield me in zijn armen. En hij leerde me om sterk te zijn. Hij zei me dat als hij er niet meer is. Dit is wat je moet doen. Als er problemen komen in de stad. En mannen zoals ik komen rond. Oh, mijn vader zei schieten. Oh, mijn vader zei schieten. Oh, oh, oh. Oh, oh, oh. Mijn vader waarschuwde me voor mannen zoals jij. Hij zei baby girl hij bespeelt je. Hij bespeelt je. Mijn vader waarschuwde me voor mannen zoals jij. Hij zei baby girl hij bespeelt je. Hij bespeelt je. Want als er problemen komen in de stad. En mannen zoals ik komen langs. Oh, mijn vader zei schiet. Oh, mijn vader zei schiet. Want als er problemen komen in de stad. En mannen zoals ik komen in de buurt. Oh, mijn vader zei schiet. Oh, mijn vader zei schiet. (Goed gedaan Bey, hahaha)