Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce Songtekst: dangerously in love (he loves me) (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce - dangerously in love (he loves me) (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dangerously in love (he loves me) (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dangerously in love (he loves me) (remix) .

Origineel

I love you... Baby I love you. You are my life. My happiest moments weren't complete. If you weren't by my side. You're my relation. In connection to the sun. With you next to me. There's no darkness I can't overcome. You are my raindrops. I am the seed. With you and God, who's my sunlight. I bloom and grow so beautifully. Baby, I'm so proud. So proud to be your girl. You make the confusion. Go all away. From this cold and messed up world. I am in love with you. You set me free. I can't do this thing. Called life without you here with me. Cause I'm Dangerously In Love with you. I'll never leave. Just keep lovin' me. The way I love you loving me. Every time I see your face. My heart smiles. Every time it feels so good. It hurts sometimes. Created in this world. To love and to hold. To feel. To breathe. To live you. I am in love with you. You set me free. I can't do this thing. Called life without you here with me. Cause I'm Dangerously In Love with you. I'll never leave. Just keep lovin' me. The way I love you loving me. I love you, I love you, I love you. Dangerously in love. I love you, I love you, I love you. He loves me especially different. Everytime you keep me on my feet happily. Excited by your cologne, and your hands,. your smile, your intelligence. You woo me, you court me, you tease me, you please me. You school me, give me things to think about. Ignite me, you excite me. You love me and you like me,. Incite me, Incite me to chorus. Larararilarara.... la la la la. uh uh uh uh uh... Dangerously In Love.

 

Vertaling

Ik hou van je... Schatje, ik hou van je. Jij bent mijn leven. Mijn gelukkigste momenten waren niet compleet. Als jij niet aan mijn zijde was. Jij bent mijn relatie. In verbinding met de zon. Met jou naast me. Er is geen duisternis die ik niet kan overwinnen. Jij bent mijn regendruppel. Ik ben het zaad. Met jou en God, die mijn zonlicht is. Ik bloei en groei zo mooi. Schatje, ik ben zo trots. Zo trots om je meisje te zijn. Jij maakt de verwarring. Ga allemaal weg. Van deze koude en verknoeide wereld. Ik ben verliefd op je. Je maakt me vrij. Ik kan dit ding niet doen. Het leven noemen zonder jou hier bij mij. Want ik ben gevaarlijk verliefd op je. Ik zal nooit weggaan. Blijf gewoon van me houden. Zoals ik hou dat jij van mij houdt. Elke keer als ik je gezicht zie. Lacht mijn hart. Elke keer als het zo goed voelt. Het doet soms pijn. Geschapen in deze wereld. Om lief te hebben en vast te houden. Om te voelen. Om te ademen. Om jou te beleven. Ik ben verliefd op jou. Je maakt me vrij. Ik kan dit ding niet doen. Het leven noemen zonder jou hier bij mij. Want ik ben gevaarlijk verliefd op je. Ik zal nooit weggaan. Blijf gewoon van me houden. Zoals ik hou dat jij van mij houdt. Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je. Gevaarlijk verliefd. Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je. Hij houdt vooral anders van me. Elke keer hou je me blij op de been. Opgewonden door je cologne, en je handen,. je glimlach, je intelligentie. Je verleidt me, je maakt me het hof, je plaagt me, je behaagt me. Je schoolt me, geeft me dingen om over na te denken. Ontsteek me, je windt me op. Je houdt van me, en je houdt van me,. Prikkel me, prikkel me in koor. Larararilarara.... la la la la. uh uh uh uh... Dangerously In Love.