Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: ego (feat. kanye west) [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - ego (feat. kanye west) [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ego (feat. kanye west) [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ego (feat. kanye west) [live] .

Origineel

[Intro] Aw baby, how you doin'? You know I'm gonna cut right to the chase, huh? Some women were made... But me, myself? I like to think that I was created For a special purpose And, uh What's more special than you? You feel me? [Verse 1] It's on, baby, let's get lost You don't need to call in to work 'cause you're the boss For real, want you to show me how you feel I consider myself lucky, that's a big deal Why? Well, you got the key to my heart But you ain't gonna need it I'd rather you open up my body And show me secrets you didn't know was inside No need for me to lie [Chorus] It's too big (Big) It's too wide (Wide) It's too strong (Strong) It won't fit (Fit) It's too much (Much) It's too tough (Tough) He talk like this 'cause he can back it up He got a big ego Such a huge ego I love his big ego It's too much He walk like this 'cause he can back it up [Verse 2] Usually I'm humble Right now, I don't choose You can leave with me Or you could have the blues Some call it arrogant I call it confident You decide when you find out what I'm working with Damn, I know I'm killing you with them legs Better yet, them thighs Matter of fact it's my smile, or maybe my eyes? Boy, you a sight to see Kinda something like me [Chorus] It's too big (Big) It's too wide (Wide) It's too strong (Strong) It won't fit (Fit) It's too much (Much) It's too tough (Tough) I talk like this 'cause I can back it up I got a big ego Such a huge ego But, he loves my big ego It's too much I walk like this 'cause I can back it up

 

Vertaling

[Intro] Aw baby, how you doin'? Je weet dat ik meteen ter zake kom, hè? Sommige vrouwen zijn gemaakt... Maar ik, mezelf? Ik denk graag dat ik geschapen ben voor een speciaal doel En... Wat is er specialer dan jij? Voel je me? [Verse 1] It's on, baby, let's get lost Je hoeft niet te bellen naar je werk, want jij bent de baas For real, want you to show me how you feel Ik beschouw mezelf gelukkig, dat is een grote deal Waarom? Nou, je hebt de sleutel van mijn hart But you ain't gonna need it Ik heb liever dat je mijn lichaam opent En me geheimen laat zien waarvan je niet wist dat ze erin zaten Ik hoef niet te liegen [Chorus] It's too big (Groot) It's too wide (Breed) It's too strong (Sterk) Het zal niet passen Het is te veel Het is te taai Hij praat zo omdat hij het kan ondersteunen Hij heeft een groot ego Zo'n groot ego Ik hou van zijn grote ego It's too much Hij loopt zo, omdat hij het kan waarmaken [Verse 2] Meestal ben ik nederig Op dit moment, kies ik niet You can leave with me Or you could have the blues Sommigen noemen het arrogant Ik noem het zelfverzekerd Jij beslist wanneer je erachter komt waar ik mee werk Verdomme, ik weet het Ik vermoord je met die benen Beter nog, met die dijen. Eigenlijk is het mijn lach, of misschien mijn ogen? Jongen, jij bent een lust voor het oog. Zoiets als ik [Chorus] It's too big (Groot) It's too wide (Breed) It's too strong (Sterk) It won't fit (Past niet) Het is te veel Het is te hard (Tough) Ik praat zo omdat ik het kan ondersteunen Ik heb een groot ego Zo'n groot ego But, he loves my big ego It's too much Ik loop zo 'omdat ik het kan ondersteunen