Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: ice cream truck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - ice cream truck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ice cream truck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ice cream truck .

Origineel

Feel like I'm loosing my mind Love is so hard to find You led me on to believe you belong to me Oh oh I'm going through difficult times I always thought you were mine Love doesn't feel like this This is my final wish Hook: The next time your truck rolls by No matter how hard I cry Please don't stop in front of me Cause your loves no longer sweet The next time I bring you change Baby please pull back your hand You know your not what I need Let me go Let me do B Chorus: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It always out of luck (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And mt heart just melts) Verse 2: Faster and faster I ran You sped up and then Just as I thought I've caught up I'm chasing you again Finally You stopped and I jumped on I realized the flavor was wrong You thought I was still holdin on It's good to know what's goin on Hook: The next your truck rolls by No matter how hard I cry Please don't stop in front of me Cause your loves no longer sweet The next time I bring you change Baby please pull back your hand You know your not what I need Let me go Let me do B Chorus: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It always out of luck (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts) Bridge: You got me Chasin you I try my luck I can't catch up Cuz you got me Chasin you My hearts melting It's like ice cream You got me Chasin you I try my luck I can't catch up Cuz you got me Chasin you My heart's melting It's like ice cream Bridge ending: I've been chasin after you Now it's time to let you go Yes I try time and time again You don't love me It's got to end I tried so hard Damn there lost my mind Cuz real love is hard to find Now my heart can't take no more Now I know boy you ain't mine Chorus: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It always out of luck (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts) Chorus: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It always out of luck (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts)

 

Vertaling

Het voelt alsof ik mijn verstand verlies Liefde is zo moeilijk te vinden Je liet me geloven dat je bij me hoorde Oh oh Ik ga door moeilijke tijden Ik dacht altijd dat je van mij was Liefde voelt niet als dit Dit is mijn laatste wens Haak: De volgende keer dat je truck voorbij rijdt Hoe hard ik ook huil Stop alsjeblieft niet voor me Cause your loves no longer sweet De volgende keer dat ik je wisselgeld breng Baby trek alsjeblieft je hand terug Je weet dat je niet bent wat ik nodig heb Let me go Let me do B Refrein: Je laat me je achtervolgen als een Ice cream truck Ik probeer mijn geluk and catch up but Het geluk is altijd op (And my heart just melts) Je laat me je achtervolgen als een Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And mt heart just melts) Vers 2: Faster and faster I ran You sped up and then Just as I thought I've caught up Ik achtervolg je weer Eindelijk Je stopte en ik sprong erop Ik realiseerde me dat de smaak verkeerd was. Je dacht dat ik het nog steeds volhield It's good to know what's goin on Haak: The next your truck rolls by Het maakt niet uit hoe hard ik huil Please don't stop in front of me Cause your loves no longer sweet De volgende keer dat ik je wisselgeld breng Baby trek alsjeblieft je hand terug Je weet dat je niet bent wat ik nodig heb Let me go Let me do B Refrein: Je laat me je achtervolgen als een Ice cream truck I try my luck and catch up but Het geluk is altijd op (And my heart just melts) Je laat me je achtervolgen als een Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts) Bridge: You got me Chasin you I try my luck I can't catch up Cuz you got me Chasin you Mijn harten smelten It's like ice cream You got me Chasin you I try my luck I can't catch up Cuz you got me Chasin you Mijn hart smelt It's like ice cream Bridge ending: I've been chasin after you Nu is het tijd om je te laten gaan Ja, ik probeer het keer op keer Je houdt niet van me Het moet eindigen Ik heb het zo hard geprobeerd. Verdomme, ik ben gek geworden Want echte liefde is moeilijk te vinden Nu kan mijn hart het niet meer aan Now I know boy you ain't mine Refrein: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but het geluk is altijd op (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts) Refrein: You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It always out of luck (And my heart just melts) You've got me chasing after you like an Ice cream truck I try my luck and catch up but It's always out of luck (And my heart just melts)