Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce knowles Songtekst: cant take nomore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce knowles - cant take nomore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cant take nomore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce knowles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce knowles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cant take nomore .

Origineel

(VERSE 1) Its really being weighing on me Tell me what did i do To have yall hatin on me When i dont have nothin to prove Sometimes i shake my head when im laying down in my bed Thinking about the things being said when you really dont know me (HOOK) Gotta clear up somethings there have been many things said about me So many opinions so many judgements preconceived It's outta my character for me to feed in to ya,give it a rest You must admire me spend so much time with me consuming your head (CHORUS) I cant take nomore Think its time for me to let it all out I cant take nomore Why my name always up in your mouth What you hate me for Im so tired all of these lie I cant take nomore nomore nomore (VERSE 2) Its really been weighing on me Im not myself lately I feel a little incomplete But im not gon loose no sleep I keep it all in my mind Cause it gotta get better in time Why dont you live your life and let me live mine (HOOK) (CHORUS) You,you,you dont know (repeat 4xs) (CHORUS)(repeat 2xs) Leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone

 

Vertaling

(VERSE 1) Het weegt echt op mij Zeg me wat ik gedaan heb Dat jullie me haten When I don't have nothin to prove Soms schud ik mijn hoofd als ik in mijn bed lig Denkend aan de dingen die gezegd worden terwijl je me niet echt kent (HOOK) Gotta clear up somethings there have been many things said about me Zoveel meningen, zoveel vooringenomen oordelen Het is uit mijn karakter om me aan jou te voeden, laat het rusten You must admire me spend so much time with me consuming your head (CHORUS) I cant take nomore Think its time for me to let it all out I cant take nomore Why my name always up in your mouth What you hate me for Ik ben zo moe van al deze leugens I cant take nomore nomore nomore (VERSE 2) It really been weighing on me Ik ben mezelf niet de laatste tijd I feel a little incomplete But im don't gon lose no sleep I keep it all in my mind Want het moet met de tijd beter worden Waarom leef jij je eigen leven niet en laat mij het mijne leven (HOOK) (CHORUS) You,you,you dont know (repeat 4xs) (CHORUS)(repeat 2xs) Leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone Just leave me alone,leave me alone