Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce knowles Songtekst: crazy in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce knowles - crazy in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce knowles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce knowles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy in love .

Origineel

I love you I love you I love you Baby I love you You are my life My happiest moments weren't complete If you weren't by my side You're my relation In connection to the sun With you next to me There's no darkness I can't overcome You are my raindrop I am the sea With you and God,who's my sunlight I bloom and grow so beautifully Baby, I'm so proud so proud to be your girl You make the confusion Go all away From this cold and messed up world [Chorus] I am in love with you You set me free I can't do this thing Called life without you here with me 'Cause I'm Dangerously In Love with you I'll never leave Just keep lovin' me The way I love you loving me And I know you love me Love me for who I am 'Cause years before I became who I am Baby you Were my man I know it ain't easy Easy loving me I appreciate the love and dedication From you to me Later on in my destiny I see myself having Your child I see myself being your wife And I see my whole future in your eyes Thought of all my love for you sometimes make me wanna cry Realize all my blessings I'm grateful To have you by my side [Chorus] Every time I see your face My heart smiles Every time it feels so good It hurts sometimes Created in this world To love, to hold, To Feel, To breathe, To love you Dangerously in love [Chorus] Dangerously, Dangerous, Dangerously in love with you Oh I love you I love you I love you I love You...

 

Vertaling

ik hou van je ik hou van je ik hou van je Schatje ik hou van je Jij bent mijn leven Mijn gelukkigste momenten waren niet compleet Als jij niet aan mijn zijde was Jij bent mijn relatie in verbinding met de zon Met jou naast me is er geen duisternis die ik niet kan overwinnen Jij bent mijn regendruppel ik ben de zee Met jou en God, die mijn zonlicht is, bloei en groei ik zo mooi Schatje, ik ben zo trots, zo trots om jouw meisje te zijn Jij laat de verwarring verdwijnen Van deze koude en verwarde wereld [refrein] Ik ben verliefd op jou You set me free Ik kan dit ding niet doen genaamd leven zonder jou hier bij mij 'Cause I'm Dangerously In Love with you I'll never leave Just keep lovin' me Zoals ik hou dat jij van mij houdt En ik weet dat je van me houdt Hou van me om wie ik ben 'Cause years before I became who I am Baby you Was mijn man Ik weet dat het niet makkelijk is om van me te houden Ik waardeer de liefde en toewijding Van jou voor mij Later in mijn lot zie ik mezelf jouw kind krijgen, ik zie mezelf jouw vrouw zijn En ik zie mijn hele toekomst in jouw ogen De gedachte aan al mijn liefde voor jou maakt me soms aan het huilen Realiseer me al mijn zegeningen Ik ben dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb [refrein] Every time I see your face glimlacht mijn hart Elke keer voelt het zo goed Soms doet het pijn In deze wereld geschapen om lief te hebben, om vast te houden, om te voelen, te ademen, van je te houden Gevaarlijk verliefd [refrein] Gevaarlijk, Gevaarlijk, Gevaarlijk verliefd op jou Oh ik hou van je ik hou van je ik hou van je ik hou van You...