Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyonce knowles Songtekst: next ex

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyonce knowles - next ex ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van next ex? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyonce knowles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyonce knowles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals next ex .

Origineel

wohoao i know that you treat me right but still i think i gotta make u my next ex I'm on to the next and i think you're nice but i saw something else i like and i think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh to day when i wake up you didn't look the same as last night and it just dont feel right anymore i think that we should break up there's no reason to make up i won't fight i'm just tired and i need a change sorry boy but you got me bored and something cathing my eye i was only satisfied for a little while i gotta switch em out switch em out switch em out switch em out kick him out kick him out kick him out woahoooah ooh i know that you treat me right but still i think i gotta make u my next ex I'm on to the next and i think you're nice but i saw something else that i like and i think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh you call me too frequently i thought it was so sweet in the beginning but now you're too clingy for me you don't put the seat down you don't clean the house how i like it, tryfling that's reasining up you're time's expired i as i what u got me bothered i got to be moving around if i ain't gonna ring by now that means i'm not tied down i gotta i gotta switch em out switch em out switch em out switch em out(ooh ooh) kick him out kick him out kick him out woahoooah ooh i know that you treat me right but still i think i gotta make u my next ex I'm on to the next (to the next) and i think you're nice but i saw something else that i like and i think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh ooooh oooh ooh ooh oooh ooh ooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh oooh ooh ooh... i gotta shut ur mouth shut ur mouth shut ur mouth kick him out kick him out kick him out woahoooah ooh i know that you treat me right but still i think i gotta make u my next ex (eeex) come on to the next and i think you're nice but i see something else that i like and i really think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh

 

Vertaling

wohoao Ik weet dat je me goed behandelt. maar toch denk ik dat ik je mijn volgende ex moet maken. Ik ben op naar de volgende. en ik denk dat je aardig bent maar ik zag iets anders dat ik leuk vind en ik denk dat ik je mijn volgende ex moet maken kom op naar de volgende ooooh to day when I wake up you didn't look the same as last night en het voelt gewoon niet goed meer. I think that we should break up Er is geen reden om het goed te maken. Ik wil niet vechten. Ik ben gewoon moe en ik heb een verandering nodig. sorry boy but you got me bored and iets steekt me in het oog. Ik was alleen maar tevreden voor een tijdje. Ik moet hem eruit schoppen schop hem eruit schop hem eruit Schop hem eruit. Schop hem eruit. Schop hem eruit. woahoooah ooh Ik weet dat je me goed behandelt. maar toch denk ik dat ik je mijn volgende ex moet maken. I'm on to the next en ik denk dat je aardig bent maar ik zag iets anders dat ik leuk vind and i think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh Je belt me te vaak. ik dacht dat het zo lief was in het begin maar nu ben je te plakkerig voor mij Je zet de stoel niet neer. Je maakt het huis niet schoon zoals ik het wil, tryfling. Dat is een opluchting. Je tijd is voorbij. Ik heb wat je me dwarszit. Ik moet in beweging zijn. Als ik nu niet ga bellen. betekent dat, dat ik niet vastgebonden ben. Ik moet hem uitschakelen, uitschakelen, uitschakelen. Schop hem eruit. Schop hem eruit. Schop hem eruit. woahoooah ooh Ik weet dat je me goed behandelt. maar toch denk ik dat ik je mijn volgende ex moet maken I'm on to the next (to the next) and I think you're nice but I saw something else that I like and i think i gotta make you my next ex come one to the next ooooh ooooh oooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh... Ik moet je mond sluiten, sluit je mond, sluit je mond. Schop hem eruit. Schop hem eruit. Schop hem eruit. woahoooah ooh Ik weet dat je me goed behandelt. maar toch denk ik dat ik je mijn volgende ex moet maken (eeex) come on to the next and I think you're nice but I see something else that I like en ik denk echt dat ik je mijn volgende ex moet maken kom op naar de volgende ooooh