Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: speechless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - speechless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speechless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speechless .

Origineel

[Chorus] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me speechless [Verse 1] Where you been, baby? Waited for you all day Waited for you to use the key That opens my place My heart starts trembling As I hear your footsteps pace Lock opened, doorknob turned There appears your face [Pre-Chorus] Going outta my head, I think I'm losing all my mind Drive me crazy, burning candles, making love all night Feels so strange, it feels so crazy to be in your world In your arms lost for words You've got me [Chorus] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) Ohh You've got me (You've got me) You've got me speechless [Verse 2] Laying so closely I feel your skin rubbing and touching me Only sweat between us Feeling you kissing and pleasing me I rub your back I kiss your neck I know that you love when we touch like that I can feel you need me Feels so good to me Feels so good to me [Pre-Chorus] Going outta my head, I think I'm losing all my mind Drive me crazy, burning candles, making love all night Feels so strange, it feels so crazy to be in your world In your arms lost for words You've got me (You've got me) [Chorus] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me speechless [Outro] Yes, yes, yes Yes, yes, yes Speechless, all I can say is Yes, yes, yes All I can say is Yes, yes, yes, yes Kiss me Hold me You've got me Speechless

 

Vertaling

[refrein] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me speechless [Verse 1] Where you been, baby? Ik heb de hele dag op je gewacht Wachtend op jou om de sleutel te gebruiken That opens my place My heart starts trembling Als ik je voetstappen hoor lopen Slot geopend, deurknop omgedraaid Daar verschijnt jouw gezicht [Pre-Chorus] Going outta my head, I think I'm losing all my mind Drive me crazy, burning candles, making love all night Het voelt zo vreemd, het voelt zo gek om in jouw wereld te zijn In your arms lost for words You've got me [refrein] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) Ohh You've got me (You've got me) You've got me speechless [Verse 2] Laying so close Ik voel je huid wrijven en me aanraken Alleen zweet tussen ons Voel hoe je me kust en behaagt Ik wrijf over je rug Ik kus je nek Ik weet dat je ervan houdt als we elkaar zo aanraken Ik kan voelen dat je me nodig hebt Het voelt zo goed voor me Voelt zo goed voor mij [Pre-Chorus] Going outta my head, I think I'm losing all my mind Drive me crazy, burning candles, making love all night Het voelt zo vreemd, het voelt zo gek om in jouw wereld te zijn In your arms lost for words You've got me (You've got me) [refrein] You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me (You've got me) You've got me speechless [Outro] Ja, ja, ja Ja, ja, ja Sprakeloos, alles wat ik kan zeggen is Ja, ja, ja Alles wat ik kan zeggen is Ja, ja, ja, ja Kus me. Hou me vast You've got me Sprakeloos