Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: standing on the sun (unfinished version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - standing on the sun (unfinished version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van standing on the sun (unfinished version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals standing on the sun (unfinished version) .

Origineel

[Verse] My body is magnified In the sun set me alight My body and your delight Burn me up, set me alight [Hook] I can't deny, your desire Feel like I’m on fire When you touch me I feel the flame Licking at my feet And I kiss you, while the sun kisses me Can you feel the heat on my skin Can you feel all my loving You and me, we're standing on the sun Can you feel my heart burning Make you feel all my good loving You and me, we're standing on the sun We're standing on the sun We're standing on the sun We're standing on the sun [Verse 2] My body is glistening So work with, two hearts beating [Hook] Can you feel the heat on my skin Can you feel all my loving You and me, we're standing on the sun Can you feel my heart burning Make you feel all my good loving You and me, we're standing on the sun We're standing on the sun We're standing on the sun We're standing on the sun

 

Vertaling

[Vers] Mijn lichaam is groot gemaakt In de zon zet mij in vuur en vlam Mijn lichaam en jouw genot Verbrand me, steek me in brand [Hook] Ik kan je verlangen niet ontkennen Het voelt alsof ik in brand sta Als je me aanraakt Voel ik de vlam Likken aan mijn voeten En ik kus je, terwijl de zon mij kust Kun je de warmte op mijn huid voelen Kun je al mijn liefde voelen Jij en ik, we staan op de zon Kun je mijn hart voelen branden Kun je al mijn goede liefde voelen Jij en ik, we staan op de zon We staan op de zon We staan op de zon We staan op de zon [Verse 2] Mijn lichaam glinstert So work with, two hearts beating [Hook] Can you feel the heat on my skin Can you feel all my loving Jij en ik, we staan op de zon Kun je mijn hart voelen branden Laat je al mijn goede liefde voelen Jij en ik, we staan op de zon We staan op de zon We staan op de zon We're standing on the sun