Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: the spot (jail)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - the spot (jail) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the spot (jail)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the spot (jail) .

Origineel

[Beyoncè] I live my life to the fullest Party every chance I get Friday nights, the Spot is the place i hit Decked out, chestout Me and my girls roll up at the Spot like we own the world You should see the eyes on me, dress fittin like a prize on me High split , fellas get the rise on me Juss from the looks of it , I must say Ya bound to get hooked , if you play [Mekhi] Your optomistic for someone goin to jail [Beyoncè] Would you stop being so damn stale I know you gotta girl but damn dont u wanna see new things Security shouldn't purchase a ring [Mekhi] So why you lookin at me like that Like what u say is tru? [Beyoncè] I kno ya type I see through you [Mekhi] Oh yea? What u see?? Cause I love my girl it ain't about security I give her the world Shes down for and always has been [Beyoncè] And I would be too if I was your girlfriend But Im not I even take ya too the Spot, bring sand to the beach, keep u on a leash I kno how most of these chicks could be Sceemin and plottin on you like me [Mekhi] Listen, you a little too hot for a guy like me My girl is mo' like me she juss coo ya kno? Not a risk taker she just goes w/ the flow [Beyoncè] Shes wack! Ya need a little spice in ya life Live a little you'll see what u want in a wife is in me I'm tellin you its like gold Hard to let go, Harder to hold I'll dance wit ya slowly, too a hip-hop joint And only stop on a positive, you got the point? [Mekhi] I dont dance, i dont drink i dont like clubs im not impressed I dont smoke, only scrubs go to different places and fall for pretty faces To me ya'll are all basic [Beyoncè] And ya life is wasted Thats why u a cop You never got to taste it if you had one drop You wouldn't go back I'll prove it to you Come out wit me tonight, that'll do it for you!

 

Vertaling

[Beyoncè] I live my life to the fullest Feest elke kans die ik krijg Vrijdagavond, de Spot is de plek waar ik heen ga Decked out, chestout Me and my girls roll up at the Spot like we own the world Je zou de ogen op mij moeten zien, de jurk past als een prijs op mij High split, fellas get the rise on me Juss from the looks of it, I must say Ya bound to get hooked, if you play [Mekhi] Je optomistic voor iemand die naar de gevangenis gaat [Beyoncè] Wil je stoppen met zo verdomd afgezaagd te zijn Ik weet dat je moet meisje, maar verdomme, wil je geen nieuwe dingen zien? Beveiliging zou geen ring moeten kopen. [Mekhi] Dus waarom kijk je zo naar me? Alsof wat je zegt waar is? [Beyoncè] Ik ken je type, ik doorzie je. [Mekhi] Oh ja? Wat zie je? Cause I love my girl it ain't about security I give her the world She's down for and always has been [Beyoncè] En ik zou het ook zijn als ik je vriendin was Maar dat ben ik niet. Ik neem je zelfs mee naar de Spot, breng zand naar het strand, hou je aan de lijn I kno how most of these chicks could be Sceemin and plottin on you like me [Mekhi] Luister, je bent een beetje te heet voor een man als ik Mijn meisje is net als ik, ze is gewoon cool, weet je? Not a risk taker she just goes w/ the flow [Beyoncè] Shes wack! Je hebt een beetje pit nodig in je leven Leef een beetje en je zult zien dat wat je zoekt in een vrouw, in mij zit Ik zeg je dat het als goud is Moeilijk los te laten, moeilijker vast te houden I'll dance with ya slowly, too a hip-hop joint And only stop on a positive, you got the point? [Mekhi] Ik dans niet, ik drink niet, ik hou niet van clubs, ik ben niet onder de indruk. Ik rook niet, ik ga alleen naar verschillende plaatsen en val op mooie gezichten. Voor mij zijn ya'll allemaal basic [Beyoncè] And ya life is wasted Thats why you a cop Je hebt het nooit geproefd als je een druppel had Je zou niet meer teruggaan Ik zal het je bewijzen. Kom vanavond met me uit, dat zal het voor je doen!