Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beyoncé Songtekst: upgrade u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beyoncé - upgrade u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van upgrade u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beyoncé! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beyoncé en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals upgrade u .

Origineel

[Intro: JAY-Z & (Beyoncé)] Hehehe! Yeah, B! Talk yo' shit! Hehe (Partner, let me upgrade you) How you gon' upgrade me? What's higher than number one? You know I used to beat that block Now I be's the block (Partner, let me upgrade you) [Verse 1: Beyoncé] I hear you be the block, but I'm the lights that keep the streets on Notice you the type that like to keep them on a leash though I'm known to walk alone, but I'm alone for a reason Sending me a drink ain't appeasing, believe me Come harder, this won't be easy Don't doubt yourself, trust me, you need me This ain't a shoulder with a chip or a ego But what you think they all mad at me for? [Pre-Chorus: Beyoncé] You need a real woman in your life (That's a good look) Taking care of home and still fly (That's a good look) I'mma help you build up your account (That's a good look, better yet, a hood look, ladies that's a good look) When you're in them big meetings for the mills (That's a good look) It take me just to compliment the deals (That's a good look) Anything you cop, I'll split the bill (That's a good look, better yet, a hood look, ladies that's a good look) [Chorus: Beyoncé] Partner, let me upgrade you, Audemars Piguet you Switch your neck ties to purple labels Upgrade you, I can up, can I upgrade you? Partner, let me upgrade you Flip a new page, let me upgrade you Introduce you to some new things, and upgrade you I can up, can I up, let me upgrade you? Partner, let me upgrade you [Verse 2: Beyoncé] I can do for you, what Martin did for the people Ran by the men, but the women keep the tempo It's very seldom that you're blessed to find your equals Still play my part and let you take the lead role, believe me I'll follow, this could be easy I'll be the help, whenever you need me (You need me) I see your hustle with my hustle, I can keep you Focused on your focus, I can feed you [Pre-Chorus: Beyoncé] You need a real woman in your life (That's a good look) Taking care of home and still fly (That's a good look) I'ma help you build up your account (That's a good look, better yet, a hood look, ladies, that's a good look) When you're in them big meetings for the mills (That's a good look) It take me just to compliment the deals (That's a good look) Anything you cop, I'll split the bill (That's a good look, better yet, a hood look, ladies, that's a good look) [Chorus 2: (Beyoncé & JAY-Z)] Partner, let me upgrade you, Audemars Piguet you Switch your neck ties to purple labels Upgrade you, I can (up), can I (up) grade you? Partner, let me upgrade you Flip a new page, let me upgrade you Introduce you to some new things, and (Uh!) upgrade (HOV!) you I can (up), (Uh!) can I (up), let me, (HOV!) upgrade you? Partner, let me upgrade you,(Uh huh huh!) [Verse 3: JAY-Z] I be the d-boy who infiltrated all the corporate dudes They call shots, I call audibles Jacob the jeweler, baubles, Lorraine Schwartz oughta do It's big balling, baby, when I'm courting you I'm talking spy bags and fly pads And rooms at the Bloomberg, and rumors You on the verge of a new merge 'Cause that rock on ya finger's like a tumor You can't fit ya hand in ya new purse It's humorous to me, they watching and we just yachting Island-hopping off the Amalfi coast Mafioso, Hov, baby, you ever seen Saturn? No, not the car, but everywhere we are You're sure to see stars, this is high level Not eye-level, my bezel courtesy of Audemars I order yours tomorrow, now look at the time I saved you Mama, let me upgrade you (hehe) [Bridge: Beyoncé] Just when you think we had it all Big ends, condos, collecting cars Picture your life elevating with me Now you my project celebrity I keep ya name hot in them streets That little glimpse of light Makes that diamond really shine And you already is a star, but unless you're flawless Then ya dynasty ain't complete without a chief, like me [Chorus: Beyoncé] [Partner, let me upgrade you, Audemars Piguet you Switch your neck ties to purple labels Upgrade you, I can (up), can I (up) grade you? Partner, let me upgrade you] [Flip a new page Introduce you to some new things, and upgrade you] [I can (up), can I (up), let me, upgrade you? Partner, let me upgrade you] [Outro: Beyoncé] Audemars Piguet watch, dimples in ya necktie Hermes briefcase, Cartier tie clips Silk-lined blazers, diamond creamed facials VVS cuff links, six-star pent suites Partna, let me, upgrade ya, grade ya Partna, partna, let me, upgrade ya, grade ya Let me, let me, let me, upgrade ya, grade ya Partna, partna, partna, let me upgrade ya (Huh!)

 

Vertaling

[Intro: JAY-Z & (Beyoncé)] Hehehe! Yeah, B! Talk yo' shit! Hehe! (Partner, laat me je upgraden) Hoe ga je 'upgrade me? Wat is er hoger dan nummer één? Je weet dat ik vroeger dat blok versloeg. Now I be's the block (Partner, laat me je upgraden) [Verse 1: Beyoncé] I hear you be the block, but I'm the lights that keep the streets on Zie jij het type dat ze graag aan de lijn houdt I'm known to walk alone, but I'm alone for a reason Me een drankje sturen is niet om te kalmeren, geloof me Kom harder, dit zal niet makkelijk zijn Twijfel niet aan jezelf, vertrouw me, je hebt me nodig Dit is niet een schouder met een chip of een ego Maar waarom denk je dat ze allemaal boos op me zijn? [Pre-Chorus: Beyoncé] You need a real woman in your life (That's a good look) Taking care of home and still fly (That's a good look) I'mma help you build up your account (That's a good look, better yet, a hood look, ladies that's a good look) Wanneer je in die grote vergaderingen bent voor de fabrieken. Dat is een goede look. Het kost me alleen maar om de deals te complimenteren. Dat is een goede look. Alles wat je flikt, ik deel de rekening (That's a good look, better yet, a hood look, ladies that's a good look) [Chorus: Beyoncé] Partner, laat me je upgraden, Audemars Piguet jij Verander je stropdassen naar paarse labels Upgrade you, I can up, can I upgrade you? Partner, laat me je upgraden Sla een nieuwe bladzijde om, laat me je opwaarderen Laat je kennismaken met wat nieuwe dingen, en je opwaarderen Ik kan omhoog, kan ik omhoog, laat me je opwaarderen? Partner, let me upgrade you [Verse 2: Beyoncé] I can do for you, what Martin did for the people Gerund door de mannen, maar de vrouwen houden het tempo Het is zeer zelden dat je gezegend bent om je gelijken te vinden Ik speel nog steeds mijn rol en laat jou de hoofdrol nemen, geloof me Ik zal volgen, dit kan gemakkelijk zijn Ik zal de hulp zijn, wanneer je me nodig hebt (You need me) Ik zie jouw hustle met mijn hustle, ik kan je houden Focused on your focus, I can feed you [Pre-Chorus: Beyoncé] You need a real woman in your life (That's a good look) Taking care of home and still fly (That's a good look) I'ma help you build up your account (That's a good look, better yet, a hood look, ladies, that's a good look) When you're in them big meetings for the mills (That's a good look) Het kost me alleen maar om de deals te complimenteren. Dat is een goede look. Alles wat je flikt, ik deel de rekening (That's a good look, better yet, a hood look, ladies, that's a good look) [Chorus 2: (Beyoncé & JAY-Z)] Partner, laat me je upgraden, Audemars Piguet je Switch your neck ties to purple labels Upgrade you, I can (up), can I (up) grade you? Partner, let me upgrade you Sla een nieuwe bladzijde om, laat me je opwaarderen Laat je kennismaken met wat nieuwe dingen, en (Uh!) upgrade (HOV!) je Ik kan (omhoog), (Uh!) kan ik (omhoog), laat me, (HOV!) je opwaarderen? Partner, laat me je upgraden, (Uh huh huh!) [Verse 3: JAY-Z] I be the d-boy who infiltrated all the corporate dudes They call shots, I call audibles Jacob the jeweler, baubles, Lorraine Schwartz oughta do It's big balling, baby, when I'm courting you Ik heb het over spy bags en fly pads En kamers op de Bloomberg, en geruchten You on the rand of a new merge 'Cause that rock on ya finger's like a tumor Je kunt je hand niet in je nieuwe tasje stoppen Het is grappig voor mij, zij kijken en wij varen gewoon Island-hopping off the Amalfi coast Mafioso, Hov, baby, heb je Saturn ooit gezien? Nee, niet de auto, maar overal waar we zijn Je zult zeker sterren zien, dit is hoog niveau Niet op ooghoogte, mijn bezel met dank aan Audemars Ik bestel de jouwe morgen, kijk nu naar de tijd die ik je bespaard heb Mama, laat me je upgraden (hehe) [Bridge: Beyoncé] Just when you think we had it all Big ends, condos, collecting cars Picture your life lifting with me Nu ben je mijn project beroemdheid I keep ya name hot in them streets Die kleine glimp van licht Laat die diamant echt schitteren En je bent al een ster, maar tenzij je vlekkeloos bent Dan is je dynastie niet compleet zonder een chef, zoals ik [Chorus: Beyoncé] [Partner, laat me je upgraden, Audemars Piguet jij Switch your neck ties to purple labels Upgrade you, I can (up), can I (up) grade you? [Partner, laat me je opwaarderen] [Sla een nieuwe bladzijde om Laat je kennismaken met wat nieuwe dingen, en je opwaarderen] [Ik kan (omhoog), kan ik (omhoog), laat me, je opwaarderen? [Partner, laat me je upgraden] [Outro: Beyoncé] Audemars Piguet horloge, kuiltjes in je stropdas Hermes aktetas, Cartier stropdas clips Silk-lined blazers, diamond creamed facials VVS manchetknopen, zes-sterren pent suites Partna, laat me, upgrade ya, grade ya Partna, partna, laat me, upgrade ya, grade ya Laat me, laat me, laat me, upgrade ya, rang ya Partna, partna, partna, laat me je upgraden (Huh!)