Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biagio antonacci Songtekst: se e vero che ci sei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biagio antonacci - se e vero che ci sei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se e vero che ci sei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biagio antonacci! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biagio antonacci en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se e vero che ci sei .

Origineel

Certe volte guardo il mare, Questo eterno movimento, Ma due occhi sono pochi per questo immenso E capisco di esser solo E passeggio dentro il mondo Ma mi accorgo che due gambe non bastano Per girarlo e rigirarlo. E se è vero che ci sei Batti un colpo amore mio Ho bisogno di dividere Tutto questo insieme a te Certe volte guardo il cielo I suoi misteri e le sue stelle Ma sono troppe le mie notti passate senza te Per cercare di contarle E se è vero che ci sei Vado in cerca dei tuoi occhi io Che non ho mai cercato niente E forse niente ho avuto mai È un messaggio per te Sto chiamandoti Sto cercandoti Sono solo e lo sai È un messaggio per te Sto inventandoti Prima che cambi luna E che sia primavera ... E se è vero che ci sei Con i tuoi i occhi e le tue gambe Io riuscirei a girare il mondo E a guardare quell'immenso Ma se è vero che ci sei A cacciar via la solitudine di quest' uomo Che ha capito il suo limite nel mondo È un messaggio per te Sto chiamandoti Sto cercandoti Sono solo e lo sai È un messaggio per te Sto inventandoti Prima che cambi luna E che sia primavera. Certe volte guardo il mare, Questo eterno movimento, Ma due occhi sono pochi per questo immenso E capisco di esser solo.

 

Vertaling

Soms kijk ik naar de zee, Deze eeuwige beweging, Maar twee ogen zijn te weinig voor deze immense En ik realiseer me dat ik alleen ben En ik loop door de wereld Maar ik realiseer me dat twee benen niet genoeg zijn Om het rond en rond te draaien. En als je daar bent Klop op het hout, mijn lief Ik moet delen Dit alles met jou Soms kijk ik naar de lucht Zijn mysteries en zijn sterren Maar er zijn te veel nachten die ik zonder jou heb doorgebracht Om te proberen ze te tellen En als je daar bent Ik ga op zoek naar je ogen Die nooit naar iets zocht En misschien heb ik nooit iets gehad Is een boodschap voor jou Ik bel je. Ik ben op zoek naar jou. Ik ben eenzaam en dat weet je Het is een boodschap voor jou. Ik verzin je. Voordat de maan verandert En het is lente... En als het waar is dat je daar bent Met je ogen en je benen Ik zou in staat zijn om de wereld rond te gaan En kijk naar alles wat immens is Maar als je daar bent Om de eenzaamheid van deze man weg te jagen Die zijn grens in de wereld heeft begrepen Het is een boodschap voor jou. Ik bel je. Ik ben op zoek naar jou. Ik ben eenzaam en dat weet je Het is een boodschap voor jou. Ik verzin je. Voordat de maan verandert En het is lente. Soms kijk ik naar de zee, Deze eeuwige beweging, Maar twee ogen zijn weinig voor deze immense En ik begrijp dat ik alleen ben.