Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bic runga Songtekst: captured

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bic runga - captured ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van captured? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bic runga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bic runga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals captured .

Origineel

I want you when you are close to me I want you never to be far I know you have laid a trap for me Yes, I know you, but not as who you are Black on the ground, I am still as a stone Whatever changed my love to despair? Light through the clouds trapped the scent of a soul In a moment, my love, I am captured, captured I want you when you are close to me I want you never to be far I know you have laid a trap for me Yes, I know you, but not as who you are Black on the ground, I am still as a stone Whatever changed my love to despair? Light through the clouds trapped the scent of a soul In a moment, my love, I am captured, captured

 

Vertaling

Ik wil je als je dicht bij me bent Ik wil dat je nooit ver weg bent Ik weet dat je een val voor me hebt gezet Ja, ik ken je, maar niet als wie je bent Zwart op de grond, ik ben zo stil als een steen Wat heeft mijn liefde in wanhoop veranderd? Licht door de wolken gevangen de geur van een ziel In een moment, mijn liefde, ben ik gevangen, gevangen Ik wil je als je dicht bij me bent Ik wil dat je nooit ver weg bent Ik weet dat je een val voor me hebt gezet Ja, ik ken je, maar niet als wie je bent Zwart op de grond, ik ben zo stil als een steen Wat heeft mijn liefde in wanhoop veranderd? Licht door de wolken gevangen de geur van een ziel In een moment, mijn liefde, ben ik gevangen, gevangen