Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bic runga Songtekst: ordinary girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bic runga - ordinary girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ordinary girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bic runga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bic runga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ordinary girl .

Origineel

I'm just an ordinary Same old, nothing new I can tell you ordinary Same old, nothing things CHORUS: Say something funny Or say something smart Say something clever I would but you know I can't I've got no intellectual inspiration Wish I had some entertaining things That I could say CHORUS I'm just an ordinary Same old, nothing me You know my eloquence is not quite What it used to be CHORUS I would if I only could but you know I can't

 

Vertaling

Ik ben maar een gewone Hetzelfde oude, niets nieuws Ik kan je vertellen gewone Same old, nothing things CHORUS: Zeg iets grappigs Of zeg iets slims Zeg iets slims Ik zou wel willen, maar je weet dat ik het niet kan. Ik heb geen intellectuele inspiratie Ik wou dat ik wat vermakelijke dingen had die ik zou kunnen zeggen CHORUS Ik ben maar een gewone Same old, nothing me Je weet dat mijn welsprekendheid niet helemaal is Wat het ooit was CHORUS Ik zou het doen als ik het kon, maar je weet dat ik het niet kan