Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biffy clyro Songtekst: 57

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biffy clyro - 57 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 57? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biffy clyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biffy clyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 57 .

Origineel

The sun shone in, the glint in your eye Your beautiful face, your beautiful face I held her tight, close to my heart I didn't know it would break, I didn't know it would break I don't believe there's love anymore, it's all inside We always said it's forever in this beautiful life And I'll try not to feel this music's for you and over, and over, and over And I'll try not to feel this music's for you and over, and over, and over I held her tight, close to my heart I didn't know it would break, I didn't know it would break I don't believe there's love anymore, it's all inside We always said it's forever in this beautiful life And I'll try not to feel this music's for you and over, and over, and over And I'll try not to feel this music's for you and over, and over, and over And over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over, and over... It's alright, it's alright, it's alright, it's alright!

 

Vertaling

De zon scheen binnen, de glinstering in je oog Je mooie gezicht, je mooie gezicht Ik hield haar stevig vast, dicht bij mijn hart Ik wist niet dat het zou breken, ik wist niet dat het zou breken Ik geloof niet meer dat er liefde meer is, het zit allemaal binnenin We hebben altijd gezegd dat het voor altijd is in dit mooie leven En ik zal proberen niet te voelen dat deze muziek voor jou is en steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw En ik zal proberen niet te voelen dat deze muziek voor jou is en steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw Ik hield haar stevig vast, dicht bij mijn hart Ik wist niet dat het zou breken, ik wist niet dat het zou breken Ik geloof niet meer dat er liefde meer is, het zit allemaal binnenin We hebben altijd gezegd dat het voor altijd is in dit mooie leven En ik zal proberen niet te voelen dat deze muziek voor jou is en steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw En ik zal proberen niet te voelen dat deze muziek voor jou is en steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw En keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer en keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer en over, en over, en over ... Het is goed, het is goed, het is goed, het is goed!