Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biffy clyro Songtekst: i m behind you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biffy clyro - i m behind you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m behind you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biffy clyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biffy clyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m behind you .

Origineel

I'm behind, in my life But at least I'm in your arms. I give the worst of me. To you, but you are all I need. The expectation on us are the rules I made on the other side All I want is me to die in your arms Hope doesn't sit me Cause I'm a heartless Skeleton fucker at 25 The expectation on us are the rules I made to get a quick start All I want in me to die in your arms The expectation on us are the, rules I made from the other side All I want is for me to die in your arms I want to be in your loving arms I want to be in your loving arms

 

Vertaling

Ik sta achter, in mijn leven Maar ik ben tenminste in jouw armen. Ik geef het ergste van mezelf. Voor jou, maar je bent alles wat ik nodig heb. De verwachting van ons zijn de regels die ik aan de andere kant heb gemaakt Ik wil alleen dat ik in je armen sterf Hoop zit me niet Omdat ik op 25-jarige leeftijd een harteloze skelet-klootzak ben De verwachting voor ons zijn de regels die ik heb gemaakt om snel te beginnen Alles wat ik wil dat ik sterf in je armen De verwachting voor ons zijn de regels die ik van de andere kant heb gemaakt Ik wil alleen dat ik in je armen sterf Ik wil in je liefdevolle armen zijn Ik wil in je liefdevolle armen zijn