Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biffy clyro Songtekst: ideal height

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biffy clyro - ideal height ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ideal height? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biffy clyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biffy clyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ideal height .

Origineel

You've opened the door to reason, without invitation Forget what you had, it's vanished - except for the minions But we'll scratch away to find the ideal height How well do you think that you know me? I'll tell you now, I didn't even mean it Circumstance predicts I, slim the main We hope that you don't remember instructions of heaven 'Cause everyone has a purpose even the minions But we'll scratch away to find the ideal height How well do you think that you know me? I'll tell you now I didn't even mean it Circumstance depicts I, slim the main, make the strain go away

 

Vertaling

Je hebt de deur voor reden geopend, zonder uitnodiging Vergeet wat je had, het is verdwenen - behalve de volgelingen Maar we krabben weg om de ideale hoogte te vinden Hoe goed denk je dat je me kent? Ik zeg het je nu, ik meende het niet eens De omstandigheid voorspelt dat ik de hoofdmassa afslank We hopen dat je de instructies van de hemel niet meer weet Omdat iedereen een doel heeft, zelfs de volgelingen Maar we krabben weg om de ideale hoogte te vinden Hoe goed denk je dat je me kent? Ik zal je nu vertellen dat ik het niet eens meende De omstandigheid stelt voor dat ik, de hoofdmassa smaller, de spanning laat verdwijnen