Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: biffy clyro Songtekst: less the product

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: biffy clyro - less the product ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van less the product? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van biffy clyro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van biffy clyro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals less the product .

Origineel

If you were happy, just to love I'll know If you were happy, just to love I'll know If you love me again, I'll be the place that I hope I can't stay away It's easy to love, no way I'm feelin' I'm opening up again If you were happy, just to love I'll know If you love me again, the same old feeling opening up again It's easy to love, the way I'm feeling I'm opening up You're not the one who's bleeding, it's not that hard to be evil Evil is love and love is... Everyone must suffer to change, everyone must suffer to kill you (kill!) If you look into my heart, you will see the world I live in Soon now, all the answers be one In my heart, it's the world I'm thinking of Mind is still, heart is still, head is still, I am still, you are still:

 

Vertaling

Als je gelukkig was, gewoon om van te houden, dan weet ik het Als je gelukkig was, gewoon om van te houden, dan weet ik het Als je weer van me houdt, ben ik de plek waar ik hoop dat ik niet weg kan blijven Het is gemakkelijk om van te houden, ik voel op geen enkele manier dat ik me weer openstel Als je gelukkig was, gewoon om van te houden, dan weet ik het Als je weer van me houdt, gaat hetzelfde oude gevoel weer open Het is gemakkelijk om van te houden, zoals ik voel dat ik me openstel Jij bent niet degene die bloedt, het is niet zo moeilijk om slecht te zijn Het kwaad is liefde en liefde is ... Iedereen moet lijden om te veranderen, iedereen moet lijden om je te doden (doden!) Als je in mijn hart kijkt, zie je de wereld waarin ik leef Binnenkort zijn alle antwoorden één In mijn hart denk ik aan de wereld Geest is stil, hart is stil, hoofd is stil, ik ben stil, jij bent nog steeds: